Meubelbeurs Brussel gaat toch door!

Dinsdag 27 oktober 2020

Er komt in 2020 toch nog een Meubelbeurs Brussel: een maand later dan oorspronkelijk gepland wordt het mogelijk de beurs digitaal te bezoeken!
Meubelbeurs Brussel gaat toch door!

De Meubelbeurs Brussel zal digitaal te bezoeken zijn van maandag 7 tot woensdag 9 december 2020. Het wordt dan onder meer mogelijk om dagelijks live te chatten van 9:30 tot 17:00 uur met fabrikanten. Inschrijven kan binnenkort via de website.

Directeur Lieven van den Heede beseft dat zo'n digitale beurs het warme gevoel van de fysieke Meubelbeurs natuurlijk niet kan vervangen maar biedt hiermee wel een platform om meubelfabrikanten en handel samen te brengen. En exposanten de kans hun noviteiten presenteren. De meubelhandel kan deze ene keer dus zonder te reizen toch nieuwe collecties bestellen.

De Meubelbeurs Brussel was gepland om over een kleine twee weken te starten (van 8-11 november), maar werd eind augustus gecanceld door de organisatie. Van den Heede besefte dat de beslissing aan de ene kant met opluchting, maar aan de andere kant ook met ontgoocheling ontvangen is. Hij dankt alle exposanten die zich al hadden ingeschreven. Zoals eerder beloofd worden de betaalde sommen voor standgeld en catalogus in de komende dagen teruggestort.

Natuurlijk worden de live-contacten tussen exposanten en bezoekers gemist, net als de organisatie nu al de opwinding rond de voorbereiding van de beurs en straks de voldoening van het zien van blije gezichten na een succesvolle beurs mist. Daarvoor wordt het uitkijken naar volgend jaar, de volgende editie staat gepland voor 7-10 november 2021.Links

www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Mozaďek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, crisis, corona, covid-19, veiligheid, geannuleerd, annuleert, uitgesteld, gecanceld, cancelt, gaat niet door gaan, afgelast, afgezegd, vindt niet plaats, geschrapt, schrapt, digitaal, #balthazar, #meubelbeursbrussel, #mbb, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursbe, #corona, #covid19

Gerelateerd nieuws
Net Club Fauteuil door Kettal Studio
Het Spaanse Kettal introduceert een nieuwe fauteuil in de Net serie. Een stapelbare fauteuil in veel verschillende kleur- en stofsoorten.
lees verder
Warmte in de slaapkamer
Opgewekt en warm, dat is volgens De Witte Litaer (DWL) de nieuwe kleurentrend voor slaapkamers. Het zorgt voor een intieme sfeer als je naar bed gaat en je staat er ’s ochtends energiek mee op.
lees verder
 
Salone Milaan weer later
lees verder
De rollen van een bank
Furnea is een ruim geassorteerde meubelwinkel die naast naast meubelen ook bedden, verlichting, accessoires en karpetten verkoopt, maar ook vloeren legt. Hoe kies je een goed assortiment.
lees verder
 
Bio-stoelen van hennep
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden