Meubelbeurs Brussel gaat toch door!

Dinsdag 27 oktober 2020

Er komt in 2020 toch nog een Meubelbeurs Brussel: een maand later dan oorspronkelijk gepland wordt het mogelijk de beurs digitaal te bezoeken!
Meubelbeurs Brussel gaat toch door!

De Meubelbeurs Brussel zal digitaal te bezoeken zijn van maandag 7 tot woensdag 9 december 2020. Het wordt dan onder meer mogelijk om dagelijks live te chatten van 9:30 tot 17:00 uur met fabrikanten. Inschrijven kan binnenkort via de website.

Directeur Lieven van den Heede beseft dat zo'n digitale beurs het warme gevoel van de fysieke Meubelbeurs natuurlijk niet kan vervangen maar biedt hiermee wel een platform om meubelfabrikanten en handel samen te brengen. En exposanten de kans hun noviteiten presenteren. De meubelhandel kan deze ene keer dus zonder te reizen toch nieuwe collecties bestellen.

De Meubelbeurs Brussel was gepland om over een kleine twee weken te starten (van 8-11 november), maar werd eind augustus gecanceld door de organisatie. Van den Heede besefte dat de beslissing aan de ene kant met opluchting, maar aan de andere kant ook met ontgoocheling ontvangen is. Hij dankt alle exposanten die zich al hadden ingeschreven. Zoals eerder beloofd worden de betaalde sommen voor standgeld en catalogus in de komende dagen teruggestort.

Natuurlijk worden de live-contacten tussen exposanten en bezoekers gemist, net als de organisatie nu al de opwinding rond de voorbereiding van de beurs en straks de voldoening van het zien van blije gezichten na een succesvolle beurs mist. Daarvoor wordt het uitkijken naar volgend jaar, de volgende editie staat gepland voor 7-10 november 2021.Links

www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, MozaÔek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, crisis, corona, covid-19, veiligheid, geannuleerd, annuleert, uitgesteld, gecanceld, cancelt, gaat niet door gaan, afgelast, afgezegd, vindt niet plaats, geschrapt, schrapt, digitaal, #balthazar, #meubelbeursbrussel, #mbb, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursbe, #corona, #covid19

Gerelateerd nieuws
Hipzo Living nieuw in DWI
De Woonindustrie heeft er weer een nieuwe exposant bij. Vanaf 1 juli is Hipzo Living in Nieuwegein te vinden.
lees verder
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder
 
Nieuwe agent voor Calia Italia
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden