Bob naar Ball

Dinsdag 27 oktober 2020

F. Ball and Co. Ltd., Brits fabrikant van egalines en vloerlijmen, heeft Bob van Wort aangesteld als sales manager Benelux.
Bob naar Ball

In de nieuw gecreëerde functie van sales manager Benelux zal Bob van Wort verantwoordelijk zijn voor de nauwe samenwerking met groothandels en distributeurs van F. Ball in België, Luxemburg en Nederland. Het stimuleren van de verkoop van de producten is daarbij een belangrijke taak, alsook het ondersteunen van de technische adviseurs in de regio.


Voordat hij in zijn nieuwe functie begon was Bob zelf ook technisch adviseur. Als vertegenwoordiger vloeren was hij zeven jaar in dienst bij interieurgroothandel Headlam. Hij gaf daarbij deskundig advies aan stoffeerders en woonwinkels over het voorbereiden van ondervloeren en het installeren van vloeren. Onderdeel van zijn takenpakket was onder andere het beoordelen van vloeren op locatie en het geven van verwerkingsadvies op maat.Links

www.f-ball.nl
www.headlam.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, inrichting, design, project, personalia, personeel, vacature, vloer, parket, marmoleum, linoleum, vinyl, pvc, lvt, laminaat, karpet, lijm, egaline, vloerlijm, #f-ball, #headlam

Gerelateerd nieuws
Balta wil af van tapijttegels
Het West-Vlaamse Balta, het grootste tapijtbedrijf van Europa, wil Modulyss, zijn Europese merk van tapijttegels, verkopen volgens de Belgische krant de Tijd. Balta, dat al enkele jaren in financieel zwaar weer zit, had daarover een bijna-akkoord met het Amerikaanse Mohawk.
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
Forse uitbreiding schoonloopmatten
Emco heeft haar assortiment schoonloopzones fors uitgebreid, hetgeen onder andere ook meer ontwerpvrijheid mogelijk maakt met deze producten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden