Bob naar Ball

Dinsdag 27 oktober 2020

F. Ball and Co. Ltd., Brits fabrikant van egalines en vloerlijmen, heeft Bob van Wort aangesteld als sales manager Benelux.
Bob naar Ball

In de nieuw gecreëerde functie van sales manager Benelux zal Bob van Wort verantwoordelijk zijn voor de nauwe samenwerking met groothandels en distributeurs van F. Ball in België, Luxemburg en Nederland. Het stimuleren van de verkoop van de producten is daarbij een belangrijke taak, alsook het ondersteunen van de technische adviseurs in de regio.


Voordat hij in zijn nieuwe functie begon was Bob zelf ook technisch adviseur. Als vertegenwoordiger vloeren was hij zeven jaar in dienst bij interieurgroothandel Headlam. Hij gaf daarbij deskundig advies aan stoffeerders en woonwinkels over het voorbereiden van ondervloeren en het installeren van vloeren. Onderdeel van zijn takenpakket was onder andere het beoordelen van vloeren op locatie en het geven van verwerkingsadvies op maat.Links

www.f-ball.nl
www.headlam.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, inrichting, design, project, personalia, personeel, vacature, vloer, parket, marmoleum, linoleum, vinyl, pvc, lvt, laminaat, karpet, lijm, egaline, vloerlijm, #f-ball, #headlam

Gerelateerd nieuws
 
Salone Milaan weer later
lees verder
De rollen van een bank
Furnea is een ruim geassorteerde meubelwinkel die naast naast meubelen ook bedden, verlichting, accessoires en karpetten verkoopt, maar ook vloeren legt. Hoe kies je een goed assortiment.
lees verder
Cyberaanval Headlam
De Headlam Group Plc is helaas slachtoffer geworden van een cyberaanval. Hierbij werden bepaalde backofficesystemen in kantoren in het VK en Nederland getroffen. Inmiddels is uitgebreid onderzoek gaande om de oorzaak en impact hiervan te achterhalen.
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
PPC Nieuwegein
In de zomer van 2021 verwacht de Plinten & Profielen Centrale (PPC) een zesde filiaal te openen in NIeuwegein.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden