Mariska Jagt werkt aan turn-key

Woensdag 27 oktober 2021

Steeds meer huizenkopers in het hogere segment (vanaf 600.000 euro) kiezen ervoor hun woning turn-key te laten opleveren. Hiervoor ging ontwikkelaar en bouwer Vorm vijf jaar geleden een exclusieve samenwerking aan met Studio Mariska Jagt.
Mariska Jagt werkt aan turn-key

De trend turn-key trend is overgewaaid uit Amerika, Azië en Australië en is vijf jaar geleden opgepakt door de landelijk opererende vastgoedontwikkelaar Vorm uit Rotterdam. In die vijf jaar realiseerde Vorm in het high-end-segment meer dan 600 woningen, waarvan circa 400 van boven de € 600.000 en ruim 200 woningen met een verkoopprijs van meer dan € 1 miljoen. De grootste groei (en de grootste vraag) vindt momenteel plaats in het hogere middensegment (tot € 600.000). Turn-key oplevering is ook daar nu een trend.

 

Studio Mariska Jagt, specialist op het gebied van interieur, architectuur en product design voor high-end residential en hospitality-projecten, tekent voor een totaalafwerking tot in de kleinste details. Van badkamer, vloeren, plinten, deuren en schakelmateriaal tot kastenwanden, muren en handgemaakte walk-in closets tot uiteindelijk de bloemen en de vaas. Jagt levert altijd maatwerk.

 

Iedere woning die turn-key wordt opgeleverd heeft volgens Jagt een eigen uitstraling en ander materiaalgebruik. Woningen in de projecten Bold en State in Amsterdam zijn volgens eigenaar en directeur van Vorm Daan van der Vorm op deze manier op een unieke manier gereedgemaakt voor direct gebruik. Een privéwoning van Van der Vorm in de Houthaven werd gebruikt als proefwoning. Jagt ging aan de slag om de ruimtes high-end af te maken, met speciale meubels, designobjecten en zelfs een keuken.  

 

De trend van het turn-key opleveren van woningen zet zich volgens Vorm door van het high-end-segment naar de woningen die breed beschikbaar komen voor een groter publiek. Voorbeeld daarvan is het project Tiles in Delft waar de gewone middenklaswoningen zo worden afgewerkt dat een koper er meteen in kan. Het turn-key opleveren wordt dan gestandaardiseerd.Links

www.mariskajagt.com
www.vorm.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, turnkey, #mariskajagt, #vorm, #vormholding

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
 
Das Haus nieuwe vorm
lees verder
Woontrend 2022 - Traditional Sentiment
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de derde: Traditional Sentiment.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden