Decorette wordt vernieuwd

Dinsdag 26 oktober 2021

Decorette is van plan om het winkelconcept aan te passen en begint in januari 2022 aan de vernieuwing.
Decorette wordt vernieuwd

Decorette neemt volgend jaar januari zijn winkelconcept op de schop. In het nieuwe concept komt een tweedeling tussen inspiratie en werktafels met klanten, vertelde formulemanager Angela van Dongen tegen vakblad Mix.

 

De werktafels zijn gericht op de klant die advies en aandacht wil. 'Het gaat meer een showroom worden dan een winkel,' aldus Van Dongen. De formulemanager schat bovendien de kansen voor een 'Decorette-zonder-winkel' hoog in. Door de verplichte winkelsluitingen gingen ondernemers al vaker naar de klant toe. Een service die het bedrijf nog steeds aanbiedt. De retailer ziet de nieuwe aanpak zonder winkels als een bevestiging van ideeën, die door corona versneld zijn.

 

Decorette, een formule van Euretco's dochter DGN-Retail, bestaat in 2022 vijftig jaar en heeft tevens vijftig winkels in Nederland. Begin 2020 kondigde de formule aan de stap naar Duitsland te wagen met het concept Homed, maar corona vertraagde deze expansieplannen. Homed is een shop-in-shop concept met woningtextiel (raambekleding en decoratie) vanaf zo'n 100 m2.Links

www.decorette.nl
www.dgnretail.nl
www.euretco.com

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, dhz, doe-het-zelf, doehetzelf, doe het zelf, d.h.z., samenwerking, samen, combinatie, inkoop, organisatie, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, verf, wand, behang, deco, decoratie, deco home, wand, behang, bekleding, muur, #dgn, #dgnretail, #euretco, #decorette

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
Van Fessem naar Tete
Jurgen van Fessem is vandaag als accountmanager in dienst getreden bij Tété Total-Flooring. Whitney van Nuland heeft het bedrijf verlaten.
lees verder
 
Potten bij Romo
lees verder
Verkoop deel Balta
Balta verkoopt een deel van de activiteiten aan Victoria PLC uit Engeland. De transactie zal naar verwachting aan het begin van tweede kwartaal 2022 zijn afgerond.
lees verder
Nieuwe director voor Carpetright
Gideon Tienkamp is benoemd tot de nieuwe managing director van Carpetright Europe. Hij stapt over van Flying Tiger Benelux naar de vloerenspecialist, die ook raambekleding verkoopt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden