Liefdeswerk van Li

Woensdag 18 november 2020

Opnieuw is Li Edelkoort binnenkort te zien in een webinar dat gepresenteerd wordt door NII: A labour of Love.
Liefdeswerk van Li

Het Nederlands Interieur Instituut (NII) geeft - na een online sessie op 18 juni jongstleden - opnieuw trendwatcher Li Edelkoort de gelegenheid haar visie te geven: via een webinar op 30 november voor professionals in de sectoren interieur en lifestyle.

Dit webinar toont in twaalf trendthema’s de nieuwe ‘makers’ van hedendaags design, een preview over verantwoordelijke productie, circulair denken, ethiek in praktijk en organische esthetiek. Lidewij Edelkoort en Philip Fimmano stellen te signaleren dat mensen weten dat ze moeten stoppen met overconsumptie en overproductie, anders is onze planeet verloren.

Volgens het duo 'krijgt de creatieve wereld inzicht en vindt deze systemen uit waarbij de waarden omdraaien en design een activistische rol speelt. Dit nieuwe tijdperk geeft hoop om op andere manieren succes en winst te definiëren. Hier is kapitaal puur menselijk: A Labour of Love.'

Dat is tevens de titel van het bij het webinar behorende boek dat gedetailleerde profielen van meer dan 70 creatieve studio’s in design, architectuur, mode en textiel bevat. Deze rijk geïllustreerde publicatie is bedoeld als een referentie voor onderwijs en een inspiratiegids voor materialen van de toekomst.

De webinar start op 30 november om 14 uur met een presentatie van een uur. Daarna is er een half uur gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden kan via info@interieurinstituut.nl, vermeld hierbij je bedrijfsnaam, adresgegevens en email. Je ontvangt dan een factuur en na ontvangst van de betaling ontvang je een uitnodiging met inloggegevens. Kosten voor webinar én boek tezamen zijn € 125,00 (excl. BTW).    
Links

www.interieurinstituut.nl
www.edelkoort.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, mode, fashion, trend, textiel, forecast, voorspelling, trenddag, textielindustrie, circulair, duurzaam, trend, trends, li edelkoort, lidewij, lidewij edelkoort, Philip Fimmano, forecast, webinar, a labour of love, #nii, #interieurinstituut, #trenddag, #labouroflove, #alabouroflove,#nederlandsinterieurinstituut, @Interieur_Inst, #liedelkoort, #trendspots

Gerelateerd nieuws
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
 
Doorpaper van Instabilelab
lees verder
Ludo Campman naar Housing Heroes
Start up Housing Heroes meldt dat het bedrijf Ludo Campman heeft aangetrokken. Deze bekende naam in de branche wordt verantwoordelijk wordt voor de verdere ontwikkeling van de woninginrichting.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
 
Behang van Quinten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden