Liefdeswerk van Li

Woensdag 18 november 2020

Opnieuw is Li Edelkoort binnenkort te zien in een webinar dat gepresenteerd wordt door NII: A labour of Love.
Liefdeswerk van Li

Het Nederlands Interieur Instituut (NII) geeft - na een online sessie op 18 juni jongstleden - opnieuw trendwatcher Li Edelkoort de gelegenheid haar visie te geven: via een webinar op 30 november voor professionals in de sectoren interieur en lifestyle.

Dit webinar toont in twaalf trendthema’s de nieuwe ‘makers’ van hedendaags design, een preview over verantwoordelijke productie, circulair denken, ethiek in praktijk en organische esthetiek. Lidewij Edelkoort en Philip Fimmano stellen te signaleren dat mensen weten dat ze moeten stoppen met overconsumptie en overproductie, anders is onze planeet verloren.

Volgens het duo 'krijgt de creatieve wereld inzicht en vindt deze systemen uit waarbij de waarden omdraaien en design een activistische rol speelt. Dit nieuwe tijdperk geeft hoop om op andere manieren succes en winst te definiëren. Hier is kapitaal puur menselijk: A Labour of Love.'

Dat is tevens de titel van het bij het webinar behorende boek dat gedetailleerde profielen van meer dan 70 creatieve studio’s in design, architectuur, mode en textiel bevat. Deze rijk geïllustreerde publicatie is bedoeld als een referentie voor onderwijs en een inspiratiegids voor materialen van de toekomst.

De webinar start op 30 november om 14 uur met een presentatie van een uur. Daarna is er een half uur gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden kan via info@interieurinstituut.nl, vermeld hierbij je bedrijfsnaam, adresgegevens en email. Je ontvangt dan een factuur en na ontvangst van de betaling ontvang je een uitnodiging met inloggegevens. Kosten voor webinar én boek tezamen zijn € 125,00 (excl. BTW).    
Links

www.interieurinstituut.nl
www.edelkoort.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, mode, fashion, trend, textiel, forecast, voorspelling, trenddag, textielindustrie, circulair, duurzaam, trend, trends, li edelkoort, lidewij, lidewij edelkoort, Philip Fimmano, forecast, webinar, a labour of love, #nii, #interieurinstituut, #trenddag, #labouroflove, #alabouroflove, #nederlandsinterieurinstituut, @Interieur_Inst, #liedelkoort, #trendspots

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder
Inretail gooit handdoek
Detailhandelsbrancheorganisatie Inretail gaat niet in hoger beroep tegen de Nederlandse staat om de gedwongen winkelsluiting op te heffen. En het IMF heeft overheden inmiddels geadviseerd om noodlijdende zaken op te kopen!
lees verder
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden