Directeur Sedus Stoll overleden

Dinsdag 17 november 2020

Kantoorinrichter Sedus Stoll rouwt om het verlies van Holger Jahnke, woordvoerder van de raad van bestuur en marketing- en verkoopdirecteur.
Directeur Sedus Stoll overleden

Holger Jahnke (foto; Sedus) overleed vorige week dinsdag plotseling en onverwacht op 55-jarige leeftijd. De firma uit het Duitse Dogern stelt met hem niet alleen een gewaardeerd bestuurslid en een betrokken collega te hebben verloren, maar ook iemand die altijd de belangen van de hele kantoormeubelindustrie behartigde.

Zo was Jahnke plaatsvervangend voorzitter van de IBA (Industry Association Office and Working World), lid van de Adviesraad van Koelnmesse (Sedus Stoll is trouw deelnemer aan de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen) en lid van de Algemene Vergadering van de Kamer van Koophandel en Industrie.

Na zijn studie bedrijfskunde werd hij salesmanager en later als directeur marketing en sales bij Klöber, dat sinds 1999 deel uitmaakt van de Sedus Stoll Group. Na verdere managementfuncties bij de kantoormeubelfabrikanten Wilkhahn en Dauphin, nam Holger Jahnke in 2012 de directietaken op het gebied van marketing en verkoop bij Sedus Stoll over en werd in 2017 door de raad van commissarissen tot hun woordvoerder benoemd.

Sedus Stoll heeft showrooms in België (Erembodegem-Aalst) en Nederland (Zoetermeer).Links

www.dauphin-group.com
www.dauphin.nl
www.orgatec.com
www.sedus.de
www.sedus.nl
www.wilkhahn.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, project, contract, kantoor, residentieel, meubel, meubelen, kantoormeubel, office, homeoffice, orgatec, Holger Jahnke, #dauphingroup, #dauphin, #sedus, #sedusstoll, #wilkhahn, #orgatec

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
Ultiem loungen bij Natuzzi
De uit Turijn afkomstige Paola Navone wordt ge´nspireerd door een soort onvolmaakte schoonheid. Daarnaast richt zij zich met haar ontwerpen voor Natuzzi op eenvoud en details die de vredige en ontspannen levensstijl in de Italiaanse Puglia regio volgens haar oproepen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden