Behang van Quinten

Woensdag 18 november 2020

Zou het niet tof zijn om van deze tekeningen behang te maken? Quinten is tekenaar en negen jaar oud.
Behang van Quinten
Behang van Quinten Behang van Quinten

Quinten (foto 3) is negen jaar oud en woont in Amsterdam. Zijn hobby’s zijn wiskunde, natuurkunde en tekenen. Als hij tekent kan hij de drukte van de wereld om zich heen uitfilteren en komt hij helemaal tot rust. Quinten heeft autisme. Zijn voorliefde voor wiskunde komt terug in zijn keuze voor geometrische vormen.

Met zijn tekeningen geeft Quinten een blik op de wereld vanuit een ander perspectief. Mensen met autisme hebben vaak een uniek talent. En dat blijkt wel uit de tekeningen die Quinten maakt.

Eijffinger was hier zo van onder de indruk dat het behangbedrijf uit Zoetermeer en vestiging in Diegen besloot om hier twee 'wallpowers' (wandgrote afbeeldingen) van te maken. En zo kan het ontwerp van dit jongetje met een bijzondere gave dus bij iedereen op de muur komen.Links

www.eijffinger.com

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, dhz, doe-het-zelf, doehetzelf, doe het zelf, dhz, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, verf, wand, behang, deco, decoratie, wand, behang, wallpower, afbeelding, bekleding, muur, #wallpower, #wallpowers, #eijffinger

Gerelateerd nieuws
Behang van natuurlijke weefsels
Eijffinger introduceert de Natural Wallcoverings III collectie. Met dit alweer derde boek wordt een aanvulling op het op het populaire grasweefsel gebracht, met nog meer kleur en structuur.
lees verder
Vakblad Mobilia overgenomen
Met ingang van 1 mei 2021 zijn de uitgaverechten van vakbald Mobilia van van de BDU Vakmedia overgenomen door Business Content Media.
lees verder
Decosit naar oktober 2021
De textielvakbeurs Fedustria heeft besloten om de Decosit beurs in Brussel uit te stellen tot 5-6 oktober 2021.
lees verder
NIeuwe aluminium jaloezieŽn
De nieuwe aluminium jaloezieŽn van Bece zijn stijlvol en door een ruime keuze aan breedtes, finishes, kleuren, ladderbanden en modellen zijn ze naar wens samen te stellen.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden