Behang van Quinten

Woensdag 18 november 2020

Zou het niet tof zijn om van deze tekeningen behang te maken? Quinten is tekenaar en negen jaar oud.
Behang van Quinten
Behang van Quinten Behang van Quinten

Quinten (foto 3) is negen jaar oud en woont in Amsterdam. Zijn hobby’s zijn wiskunde, natuurkunde en tekenen. Als hij tekent kan hij de drukte van de wereld om zich heen uitfilteren en komt hij helemaal tot rust. Quinten heeft autisme. Zijn voorliefde voor wiskunde komt terug in zijn keuze voor geometrische vormen.

Met zijn tekeningen geeft Quinten een blik op de wereld vanuit een ander perspectief. Mensen met autisme hebben vaak een uniek talent. En dat blijkt wel uit de tekeningen die Quinten maakt.

Eijffinger was hier zo van onder de indruk dat het behangbedrijf uit Zoetermeer en vestiging in Diegen besloot om hier twee 'wallpowers' (wandgrote afbeeldingen) van te maken. En zo kan het ontwerp van dit jongetje met een bijzondere gave dus bij iedereen op de muur komen.Links

www.eijffinger.com

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, dhz, doe-het-zelf, doehetzelf, doe het zelf, dhz, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, verf, wand, behang, deco, decoratie, wand, behang, wallpower, afbeelding, bekleding, muur, #wallpower, #wallpowers, #eijffinger

Gerelateerd nieuws
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
 
Doorpaper van Instabilelab
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
Liefdeswerk van Li
Opnieuw is Li Edelkoort binnenkort te zien in een webinar dat gepresenteerd wordt door NII: A labour of Love.
lees verder
 
Toch geen IMM in 2021
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden