Lezingenaanbod Orgatec

Dinsdag 13 september 2022

Van 25-29 oktober gaat in Keulen Orgatec opnieuw van start. Op de vakbeurs voor de moderne werkende wereld zijn ongeveer 600 bedrijven aanwezig. Het evenement heeft echter ook een uitgebreid lezingenaanbod.
Lezingenaanbod Orgatec

Als vervolg op het succesvolle speciale evenement Inspired Collaboration zal Orgatec in samenwerking met de Zgoll:GmbH met het speciale evenement Inspired Hybrid Office demonstreren hoe een hybride werkwereld mensen inspireert, teams samenbrengt en het voor medewerkers mogelijk maakt om overal als team samen te werken. En dit niet in de verre toekomst, maar nu en met de huidige technologieën, wanneer ze verstandig worden gecombineerd en intelligent worden geïntegreerd. Dagelijks, in hal 8.

 

In samenwerking met New Work Se, Frame en Personalmagazin, gaat het IBA Forum op zoek naar de Workspace of tomorrow en integreert het deskundige kennis met tips uit de praktijk en voorbeelden van succesvolle kantoorinterieurs. Dagelijks te bezoeken in hal 6.

 

In de Smart Building Arena (hal 10.1) wijst Orgatec deelnemers uit de industrie op digitale oplossingen en presenteert actuele diensten en producten rond de thema's architectuur, slim bouwen en de digitalisering van de bouw- en vastgoedsector. Jonge, innovatieve bedrijven, start-ups en professionals uit de vastgoedeconomie, maar ook experts en gevestigde bedrijven uit de bouwsector worden hier samen gebracht. De vorm bestaat uit een mix van een tentoonstellingsruimte voor start-ups en jonge, innovatieve bedrijven, met een lezingenpodium.

 

Op 25 oktober 2022 vindt het Workplace Congres plaats over kantoorinrichting. Het congres zal vanuit verschillende invalshoeken belichten hoe een efficiënte kantoorwerkwereld er in het midden- en postpandemische tijdperk uit zou kunnen zien. Het evenement is speciaal gericht op facility managers, kantoorplanners, architecten, interieurontwerpers en HR-managers. Het programma duurt van 10:00-14:30 uur.

 

26 oktober is Investors Day met boeiende talks van Orgatec partners over de volgende onderwerpen: kantooreigendommen vanuit het perspectief van de gebruiker, hotels en samenwerken, hightech, Proptech en duurzaam bouwen. Het gedetailleerde programma is op de website van de beurs te vinden.Links

www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.nl
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving,hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, @orgatec, #orgatec, #architectureworld, #koelnmesse, #orgatec2022

Gerelateerd nieuws
30e lamp Secto Design
De nieuwe Kumulo hanglamp is een toevoeging aan de houten verlichtingscollectie van het Finse Secto Design. Het model is ge´nspireerd door besneeuwde bomen en zomerse cumuluswolken.
lees verder
Kiezen voor elektrische raamdecoratie
[Sponsored artikel] - Steeds meer woningbezitters maken de keuze om over te stappen van handbediende naar automatische raamdecoratie.
lees verder
Stefan Lohrberg weg bij Spoga+gafa
Het gezicht van Spoga+gafa vertrekt: directeur Stefan Lohrberg neemt afscheid na de aankomende editie van 16 tot 18 juni.
lees verder
 
Nieuw formules deelname imm
lees verder
Inflatie blijft 2,7%
Consumentengoederen en -diensten in Nederland waren in mei 2,7% duurder dan een jaar eerder, meldt het CBS. In april was de inflatie ook 2,7%.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden