Lezingenaanbod Orgatec

Dinsdag 13 september 2022

Van 25-29 oktober gaat in Keulen Orgatec opnieuw van start. Op de vakbeurs voor de moderne werkende wereld zijn ongeveer 600 bedrijven aanwezig. Het evenement heeft echter ook een uitgebreid lezingenaanbod.
Lezingenaanbod Orgatec

Als vervolg op het succesvolle speciale evenement Inspired Collaboration zal Orgatec in samenwerking met de Zgoll:GmbH met het speciale evenement Inspired Hybrid Office demonstreren hoe een hybride werkwereld mensen inspireert, teams samenbrengt en het voor medewerkers mogelijk maakt om overal als team samen te werken. En dit niet in de verre toekomst, maar nu en met de huidige technologieën, wanneer ze verstandig worden gecombineerd en intelligent worden geïntegreerd. Dagelijks, in hal 8.

 

In samenwerking met New Work Se, Frame en Personalmagazin, gaat het IBA Forum op zoek naar de Workspace of tomorrow en integreert het deskundige kennis met tips uit de praktijk en voorbeelden van succesvolle kantoorinterieurs. Dagelijks te bezoeken in hal 6.

 

In de Smart Building Arena (hal 10.1) wijst Orgatec deelnemers uit de industrie op digitale oplossingen en presenteert actuele diensten en producten rond de thema's architectuur, slim bouwen en de digitalisering van de bouw- en vastgoedsector. Jonge, innovatieve bedrijven, start-ups en professionals uit de vastgoedeconomie, maar ook experts en gevestigde bedrijven uit de bouwsector worden hier samen gebracht. De vorm bestaat uit een mix van een tentoonstellingsruimte voor start-ups en jonge, innovatieve bedrijven, met een lezingenpodium.

 

Op 25 oktober 2022 vindt het Workplace Congres plaats over kantoorinrichting. Het congres zal vanuit verschillende invalshoeken belichten hoe een efficiënte kantoorwerkwereld er in het midden- en postpandemische tijdperk uit zou kunnen zien. Het evenement is speciaal gericht op facility managers, kantoorplanners, architecten, interieurontwerpers en HR-managers. Het programma duurt van 10:00-14:30 uur.

 

26 oktober is Investors Day met boeiende talks van Orgatec partners over de volgende onderwerpen: kantooreigendommen vanuit het perspectief van de gebruiker, hotels en samenwerken, hightech, Proptech en duurzaam bouwen. Het gedetailleerde programma is op de website van de beurs te vinden.Links

www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.nl
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving,hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, @orgatec, #orgatec, #architectureworld, #koelnmesse, #orgatec2022

Gerelateerd nieuws
Interieur zorgt voor stress
Maar liefst zes op de tien Nederlanders ervaart stress door een rommelig huis. Dat blijkt uit consumentenonderzoek uitgevoerd in opdracht van Blokker, onder een representatieve groep Nederlanders.
lees verder
Veelzijdige akoestische platen
Op Architect@Work in Zaandam liet Print Acoustics zien dat het bedrijf niet alleen nieuwe akoestische oplossingen ontwikkelt, maar ook meedenkt over de technische toepassingen van deze producten.
lees verder
Trends 24/25 volgens Heimtex
Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.
lees verder
 
Nog meer Circles op Imm
lees verder
 
Heimtextil-trend Plant-based
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden