Print Acoustics op Architect@Work

Maandag 12 september 2022

De producten van Print Acoustics worden op woensdag 14 en donderdag 15 september 2022 getoond op Architect@Work in Rotterdam.
Print Acoustics op Architect@Work
Print Acoustics op Architect@Work

Zes jaar geleden stond de producent achter Print Acoustics, Triplaco, voor het eerst met de toen nieuwe collectie op de komende Architect@Work. Architect@Work is een beursconcept waarbij alle exposanten in een fraaie omgeving in dezelfde kleine stands alleen nieuws presenteren en van elke productgroep slechts een beperkt aantal wordt toegelaten. Hierdoor is efficiënt speeddaten mogelijk.

Kennismaken kan deze week dus ook met de akoestische panelen van Triplaco. Dit bedrijf wil designers en architecten graag kennis laten maken met de mogelijkheden om de ruimte-akoestiek in een gebouw beheersbaar te maken. In hun stand is ook te ervaren wat ruimte-akoestiek precies betekent.

Op de komende editie van Architect@Work is er aandacht voor de Bicoustics panelen die een stijve dragerplaat hebben van minimaal 50% gerecycled PET waar afhankelijk van het type een afwerking opgelijmd wordt. Deze afwerking kan bestaan uit massief hout, textiel-HPL of fineer. Triplaco hoopt veel vakmensen te inspireren met de architectonische oplossingen voor ruimte akoestiek.

Alle producten worden in de eigen fabriek van Triplaco te Harelbeke (België) geproduceerd, de ambitie is dat Nederland net als België een thuismarkt wordt. Omdat akoestische oplossingen moeten begeleid worden van ontwerp tot oplevering, heeft Triplaco voor Print Acoustics in 2021 een project sales manager Nederland aangetrokken: Dré de Bruijn (foto 2), eerder onder meer actief voor Unilin.

Aanmelden voor Architect@Work kan via deze link. Gebruik hiervoor de code 11640. Hierbij is ook aan te geven welke lezingen er gevolgd kunnen worden. Architect@Work van organisator Kortrijk Xpo/Beurzen Adviesbureau is op woensdag 14 en donderdag 15 september te bezoeken van 11-19 uur in Ahoy te Rotterdam.Links

www.ahoy.nl
www.architectatwork.nl
www.triplaco.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, architectuur, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, kantoor, kantoorfaciliteit, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, tentoonstelling, architect, fineer, fineerplaten, lambrisering, wandpanelen, plafondpanelen, akoestiek, binnenhuisarchitect, rotterdam, project, @atw_intl, #atwnl, #architectatwork, #triplaco, #printacoustics

Gerelateerd nieuws
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei kijk op gordijnen
De franchiseformule kijk op gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Inspiratie met kleurexpertise
Paint & Paper Library, het Britse merk voor verf en behang, inspireert wereldwijd interieurdesigners, architecten en veeleisende huiseigenaren met ongeŽvenaarde kleurexpertise en innovatieve ontwerpideeŽn.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden