Print Acoustics op Architect@Work

Maandag 12 september 2022

De producten van Print Acoustics worden op woensdag 14 en donderdag 15 september 2022 getoond op Architect@Work in Rotterdam.
Print Acoustics op Architect@Work
Print Acoustics op Architect@Work

Zes jaar geleden stond de producent achter Print Acoustics, Triplaco, voor het eerst met de toen nieuwe collectie op de komende Architect@Work. Architect@Work is een beursconcept waarbij alle exposanten in een fraaie omgeving in dezelfde kleine stands alleen nieuws presenteren en van elke productgroep slechts een beperkt aantal wordt toegelaten. Hierdoor is efficiënt speeddaten mogelijk.

Kennismaken kan deze week dus ook met de akoestische panelen van Triplaco. Dit bedrijf wil designers en architecten graag kennis laten maken met de mogelijkheden om de ruimte-akoestiek in een gebouw beheersbaar te maken. In hun stand is ook te ervaren wat ruimte-akoestiek precies betekent.

Op de komende editie van Architect@Work is er aandacht voor de Bicoustics panelen die een stijve dragerplaat hebben van minimaal 50% gerecycled PET waar afhankelijk van het type een afwerking opgelijmd wordt. Deze afwerking kan bestaan uit massief hout, textiel-HPL of fineer. Triplaco hoopt veel vakmensen te inspireren met de architectonische oplossingen voor ruimte akoestiek.

Alle producten worden in de eigen fabriek van Triplaco te Harelbeke (België) geproduceerd, de ambitie is dat Nederland net als België een thuismarkt wordt. Omdat akoestische oplossingen moeten begeleid worden van ontwerp tot oplevering, heeft Triplaco voor Print Acoustics in 2021 een project sales manager Nederland aangetrokken: Dré de Bruijn (foto 2), eerder onder meer actief voor Unilin.

Aanmelden voor Architect@Work kan via deze link. Gebruik hiervoor de code 11640. Hierbij is ook aan te geven welke lezingen er gevolgd kunnen worden. Architect@Work van organisator Kortrijk Xpo/Beurzen Adviesbureau is op woensdag 14 en donderdag 15 september te bezoeken van 11-19 uur in Ahoy te Rotterdam.Links

www.ahoy.nl
www.architectatwork.nl
www.triplaco.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, architectuur, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, kantoor, kantoorfaciliteit, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, tentoonstelling, architect, fineer, fineerplaten, lambrisering, wandpanelen, plafondpanelen, akoestiek, binnenhuisarchitect, rotterdam, project, @atw_intl, #atwnl, #architectatwork, #triplaco, #printacoustics

Gerelateerd nieuws
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Karpethal op Heimtextil vol
De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.
lees verder
 
Kennis opdoen op R+T 2024
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden