Leiderschapsveranderingen bij Vivonio

Maandag 05 oktober 2020

Vivonio Furniture GmbH maakt melding van nieuwe gezichten bij zijn dochterondernemingen. Het fabrieksmanagement van Maja-Möbelwerk GmbH in Wittichenau komt in nieuwe handen. Er zijn ook veranderingen op managementniveau bij het Deense KA Interiør en Nederlandse Noteborn.
Leiderschapsveranderingen bij Vivonio

Volgens Vivonio Furniture GmbH positioneren de dochterondernemingen zich voor de toekomst: Thomas Petzold wordt fabrieksmanager bij Maja-Möbelwerk en neemt de algehele verantwoordelijkheid voor de productie op zich. Op de locatie in Wittichenau in Saksen worden flat pack meubels gemaakt, zoals planken, lade-elementen en ladekasten. De focus ligt op de productie van lichtgewicht meubelen door middel van een sterk geautomatiseerd productieproces. Thomas Petzold is een afgestudeerde industrieel ingenieur, met uitgebreide expertise op het gebied van procestechniek en projectmanagement.

 

Bij KA Interiør in Grindsted, Denemarken, heeft René Heisselberg Pedersen sinds 1 oktober de functie van algemeen directeur overgenomen. Hij vervangt Allan Meyer, die al 25 jaar bij het bedrijf werkt. KA Interiør is de grootste private-label producent van schuifdeurkasten in Scandinavië en werd in 2018 overgenomen door Vivonio. De belangrijkste afzetmarkt is Denemarken, gevolgd door Noorwegen en Zweden.

 

De managementwisseling bij Noteborn (door Vivonio overgenomen in 2017) verloopt zoals gepland: voormalig CEO en eigenaar Norman Noteborn heeft Noteborn volgens Vivonio Furniture de afgelopen decennia ontwikkeld tot een zeer professionele fabrikant van op maat gemaakte kleedkamers en kleerkasten. Hij heeft het bedrijf verlaten en de leiding per 1 oktober overgedragen aan Bas Philippens (zie foto). Philippens brengt uitgebreide ervaring mee vanuit operationele managementfuncties en als gedelegeerd bestuurder. Volgens de het moederbedrijf zal het nieuwe management de bestaande synergieën tussen de twee bedrijven KA Interiør en Noteborn blijven benutten.Links

www.noteborn.com
www.vivonio.com
www.ka-as.dk
www.maja-moebel.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, meubels, meubilair, kast, kasten, inloopkast, kledingkast, personalia, overname, samenwerking, #noteborn, #vivonio. #majamoebel, #kainterior,

Gerelateerd nieuws
Net Club Fauteuil door Kettal Studio
Het Spaanse Kettal introduceert een nieuwe fauteuil in de Net serie. Een stapelbare fauteuil in veel verschillende kleur- en stofsoorten.
lees verder
Warmte in de slaapkamer
Opgewekt en warm, dat is volgens De Witte Litaer (DWL) de nieuwe kleurentrend voor slaapkamers. Het zorgt voor een intieme sfeer als je naar bed gaat en je staat er ’s ochtends energiek mee op.
lees verder
 
Salone Milaan weer later
lees verder
De rollen van een bank
Furnea is een ruim geassorteerde meubelwinkel die naast naast meubelen ook bedden, verlichting, accessoires en karpetten verkoopt, maar ook vloeren legt. Hoe kies je een goed assortiment.
lees verder
 
Bio-stoelen van hennep
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden