Think Ultimate Interiors

Zaterdag 03 oktober 2020

Hoe wonen de ontwerpers zelf? Voor slechts € 25,00 binnen kijken in de persoonlijke interieurs van interieurprofessionals die daar normaal in hun werk anderen mee helpen en adviseren.
Think Ultimate Interiors
Think Ultimate Interiors Think Ultimate Interiors

Dit boek Think - Ultimate Interiors bundelt de trendsettende hedendaagse interieurs die auteur Piet Swimberghe en fotograaf Jan Verlinde publiceerden in de Think-reeks. Ze publiceren enkel persoonlijke interieurs van designers, stylisten, interieurarchitecten en kunstcollectioneurs. Dit zijn geen showrooms, maar woningen waarin werkelijk wordt geleefd.

Ze bouwden jarenlang aan deze selectie, die ze tussen Amsterdam, Brussel en Parijs vonden. In deze woningen mix ontdek je een mix van alle trends: van brutalistisch tot eclectisch, van minimalistische Bauhausrevival tot puur vintagedesign. De auteurs publiceren volgens uitgever Lannoo in tal van Europese interieurmagazines en geven heel wat internationale interieurboeken uit. Dit is hun meest volledige selectie.

Piet Swimberghe en Jan Verlinde ISBN/EAN 9789401469753 | Gebonden | 304 blz. | € 25,00 | N-E-F
Think - Ultimate Interiors is hier direct bij de uitgever (zonder verzendkosten in de Benelux!) of via de (internet)boekhandel te bestellen.

 


Andere boeken in de Think-serie:
Think Rural - ISBN/EAN 9789401434621 | Hardback | 208 blz. | € 39,99
Think New Modern - ISBN/EAN 9789401454735 | Hardback | 208 blz. | € 39,99Links

www.lannoo.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, project, kantoor, hospitality, boek, architectuur, stijl, design, ontwerp, kleur, kleurenleer, marketing, boek, designers, interieurarchitecten, stylisten, kunstcollectioneurs, Think Ultimate Interiors, #think, #ultimateinteriors, #lannoo

Gerelateerd nieuws
De bergen in met Rosenthal
Fabrikant van porseleinen tafelwaren- en woonaccessoires Rosenthal breidt zijn serviescollectie Mesh uit met de nieuwe kleur Mountain. Ook is voor het eerst glaswerk toegevoegd aan de collectie.
lees verder
Prandina naar Fez
De Italiaanse verlichtingsfabrikant Prandina heeft een ontmoeting gehad in Fez en heeft daar bij de sfeer van gekleurde majolica inspiratie opgedaan voor een nieuw model.
lees verder
 
Warm en koud samen bij LZF
lees verder
IMM wordt hybride beurs
In september was organisator Koelnmesse nog optimistisch, vakbeurs IMM zou gewoon door gaan in januari 2021. Nu het Corona virus overal weer opleeft krijgt de beurs echter wel een andere vorm. Een hybride beurs, waarbij tentoonstelling en digitaal platform elkaar aanvullen.
lees verder
Bamboekarpetten
Na karpetten van hennep heeft Indikon onder het label Carpet Edition nu een nieuwe lijn karpetten van bamboe en katoen gepresenteerd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden