De vier schijven van Vibia

Vrijdag 02 oktober 2020

Vibia kondigt het debuut aan van de Flat Collection. Hiervoor werkt de Spaanse fabrikant samen met de beroemde Japanse ontwerper Ichiro Iwasaki.
De vier schijven van Vibia
De vier schijven van Vibia De vier schijven van Vibia De vier schijven van Vibia

De led-aangedreven Flat collectie van Vibia bestaat uit vloer-, tafel-, pendel- en plafondarmaturen (4 varianten dus) met enkele of meerdere schijven. De tafel- en vloerlampen zijn kleiner van schaal en hebben plankachtige schijven die ook dienst doen als meubilair (foto 4). In paren geplaatst, vangt de kleinere, complementaire schijf licht op en kaatst dit terug naar de grotere plaat, waardoor vlakken van zacht, samengevoegd licht ontstaan.

 

De lampen uit de collectie zijn verkrijgbaar in vijf zachte afwerkingen - wit, groen, terracotta, grijs en zwart – zo past de Flat collectie volgens Vibia makkelijk in elke ruimte.

 

Vibia wordt in Nederland verdeeld door Eikelenboom bv uit Amsterdam en in België door Collective uit Brugge.Links

www.vibia.com
www.collective.be
www.eikelenboom.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, licht, verlichting, lamp, hanglamp, led, design, #collective, #eikelenboom, #vibia, #flat

Gerelateerd nieuws
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
 
Toch geen IMM in 2021
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden