IMM lanceert #betterstartnow

Vrijdag 02 oktober 2020

We wachten niet op de terugkeer van de goede oude tijd. We zijn actief bezig met het ontwerpen van een nieuwe. Dit zegt organisator van vakbeurs IMM, de Koelnmesse. Om dit te onderstrepen start de #betterstartnow-campagne.
IMM lanceert #betterstartnow

Het doel van de Koelnmesse is om de branche een veilig platform te bieden, waar bedrijven hun positie op de internationale markt kunnen laten gelden en op de hoogte kunnen blijven van de laatste ontwikkelingen op woongebied. 90.000 Vierkante meter van IMM is momenteel bezet. Dit is volgens de organisatie een flink aantal aanmeldingen gezien de huidige situatie.

 

Het leidende principe van de nieuwe #Betterstartnow-campagne is 'De toekomst van uw bedrijf begint bij u en vandaag.' Om dit te onderstrepen laat het beursteam exposanten, partners en bezoekers van IMM aan het woord in een getuigeniscampagne. Zij geven allemaal hun persoonlijke perspectief en motivatie om naar IMM te (blijven) gaan.

 

Of het nu als exposant of als bezoeker is: we hebben de persoonlijke uitwisseling nodig die alleen een beurs biedt. Nu meteen. Dit zegt bijvoorbeeld André Müller, vice President Home & Living van Otto. We willen allemaal ervaren hoe het is om weer dingen aan te raken en in de ogen van de ander te kijken - dat kan op anderhalve meter afstand, benadrukt IMM directeur Claire Steinbrück. Volgens haar moet je kwaliteit zien en voelen. IMM vindt plaats van 18-24 januari, natuurlijk in Keulen.Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.pure.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, ontwerp, talent, #imm, #imm21, #imm2021, #immcologne, #dashaus, #betterstartnow

Gerelateerd nieuws
De bergen in met Rosenthal
Fabrikant van porseleinen tafelwaren- en woonaccessoires Rosenthal breidt zijn serviescollectie Mesh uit met de nieuwe kleur Mountain. Ook is voor het eerst glaswerk toegevoegd aan de collectie.
lees verder
Prandina naar Fez
De Italiaanse verlichtingsfabrikant Prandina heeft een ontmoeting gehad in Fez en heeft daar bij de sfeer van gekleurde majolica inspiratie opgedaan voor een nieuw model.
lees verder
 
Warm en koud samen bij LZF
lees verder
IMM wordt hybride beurs
In september was organisator Koelnmesse nog optimistisch, vakbeurs IMM zou gewoon door gaan in januari 2021. Nu het Corona virus overal weer opleeft krijgt de beurs echter wel een andere vorm. Een hybride beurs, waarbij tentoonstelling en digitaal platform elkaar aanvullen.
lees verder
Bamboekarpetten
Na karpetten van hennep heeft Indikon onder het label Carpet Edition nu een nieuwe lijn karpetten van bamboe en katoen gepresenteerd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden