Jubilerend E15 op IMM

Dinsdag 07 januari 2020

In 2020 bestaat meubelfabrikant E15 25 jaar. Dit viert het bedrijf met verschillende presentaties, tijdens IMM, en bijvoorbeeld ook parallel met de beurs tijdens Design Post Keulen.
Jubilerend E15 op IMM

De visie van E15 is volgens het bedrijf gebaseerd op eenvoudige en radicale ideeën voor meubels. Tijdens IMM (van 13-19 januari) neemt E15 deel aan een aantal presentaties. Zo heeft de fabrikant de lounge in de stand van karpettenspecialist Jan Kath ingericht met meubelen uit de nieuwe Richard Herre collectie.

 

De Richard Herre-collectie is gebaseerd op de ontwerpen van de architect, interieurarchitect, grafisch kunstenaar, auteur en vertaler Richard Herre, die actief was rond 1920. In samenwerking met de familie Herre geeft E15 de stoel Stuttgart en kilim Zet opnieuw uit. Deze collectie is ook onderdeel van de speciale tentoonstelling Richard Herre in StadtPalais Stuttgart, die nog plaatsvindt tot 1 maart 2020.

 

IMM vindt plaats van 13-19 januari 2020. Maandag tot vrijdag van 9-18 uur, zaterdag van 10-18 uur en zondag van 10-17 uur. Tickets zijn hier te krijgen. Er zijn een gelimiteerd aantal gratis IMM-toegangskaarten voor lezers van Interieurjournaal, klik hier!

 

Op de Design Post levert E15 meubilair voor de nieuwe stand van Kvadrat. Design Post vindt plaats aan de Deutz-Mühlheimerstraße 22a in Keulen en is op van maandag tot donderdag geopend van 9-20 uur, vrijdag en zaterdag van 9-18 uur en zondag van 10-16 uur.Links

www.e15.com
www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, slapen, slaap, slaapkamer, beurs, show, event, evenement, showroom, toonzaal, tentoonstelling, huisshow, vakbeurs, vakevenement, vakevent, woonevent, woonbeurs, meubel, tafel, zitmeubel, kast, bijzettafel, salontafel, eetkamer, trend, trends, #e15, #imm, #immcologne, #imm20, #imm2020, #jankath, #richardherrie, #Kvadrat

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Textielinitiatieven tegen corona
De coronacrisis heeft veel negatieve gevolgen. Moeilijke tijden halen in veel gevallen echter ook het beste in mensen naar boven. Verschillende bedrijven in de woonbranche zetten zich in om de crisis te bestrijden.
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden