Jubilerend E15 op IMM

Dinsdag 07 januari 2020

In 2020 bestaat meubelfabrikant E15 25 jaar. Dit viert het bedrijf met verschillende presentaties, tijdens IMM, en bijvoorbeeld ook parallel met de beurs tijdens Design Post Keulen.
Jubilerend E15 op IMM

De visie van E15 is volgens het bedrijf gebaseerd op eenvoudige en radicale ideeën voor meubels. Tijdens IMM (van 13-19 januari) neemt E15 deel aan een aantal presentaties. Zo heeft de fabrikant de lounge in de stand van karpettenspecialist Jan Kath ingericht met meubelen uit de nieuwe Richard Herre collectie.

 

De Richard Herre-collectie is gebaseerd op de ontwerpen van de architect, interieurarchitect, grafisch kunstenaar, auteur en vertaler Richard Herre, die actief was rond 1920. In samenwerking met de familie Herre geeft E15 de stoel Stuttgart en kilim Zet opnieuw uit. Deze collectie is ook onderdeel van de speciale tentoonstelling Richard Herre in StadtPalais Stuttgart, die nog plaatsvindt tot 1 maart 2020.

 

IMM vindt plaats van 13-19 januari 2020. Maandag tot vrijdag van 9-18 uur, zaterdag van 10-18 uur en zondag van 10-17 uur. Tickets zijn hier te krijgen. Er zijn een gelimiteerd aantal gratis IMM-toegangskaarten voor lezers van Interieurjournaal, klik hier!

 

Op de Design Post levert E15 meubilair voor de nieuwe stand van Kvadrat. Design Post vindt plaats aan de Deutz-Mühlheimerstraße 22a in Keulen en is op van maandag tot donderdag geopend van 9-20 uur, vrijdag en zaterdag van 9-18 uur en zondag van 10-16 uur.Links

www.e15.com
www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, slapen, slaap, slaapkamer, beurs, show, event, evenement, showroom, toonzaal, tentoonstelling, huisshow, vakbeurs, vakevenement, vakevent, woonevent, woonbeurs, meubel, tafel, zitmeubel, kast, bijzettafel, salontafel, eetkamer, trend, trends, #e15, #imm, #immcologne, #imm20, #imm2020, #jankath, #richardherrie, #Kvadrat

Gerelateerd nieuws
Nieuwkomers bij Woonindustrie
Van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de jaarlijkse Voorjaarsvakbeurs plaats in De Woonindustrie (DWI). Martien Meiland is te gast op de consumentendag en er zijn verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Forse investering in Gerflor
Cobepa, een investeringsvennootschap van een van de aandeelhouders van bierbrouwer AB InBev, gaat honderden miljoenen euro's investeren in de Franse vinylvloerenproducent Gerflor.
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
 
Nieuwe Mflor 2020-collecties
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden