Nieuwe look and feel Mflor

Maandag 06 januari 2020

De gerenommeerde pvc-vloerspecialist Mflor heeft voor 2020 een nieuwe look and feel gekregen. Zie bijvoorbeeld de nieuwe website en brochure!
Nieuwe look and feel Mflor

Mflor-vloeren zijn hoogwaardige LVT-designvloeren die bestaan ​​uit meerdere lagen. Voor elke laag worden bewuste keuzes gemaakt om ​​producten van hoge kwaliteit te bieden, die duurzaam, betrouwbaar, praktisch en veilig zijn. Met alle gemak van LVT-vloeren die qua uitstraling niet te onderscheiden zijn van echt natuursteen of hout.

Een vloer kies je volgens Mflor met gevoel én verstand. Daarop gebaseerd is nu ook het uiterlijk van het Mflor-merk bijgewerkt. Dat is te zien in een nieuwe website, maar ook in een volledig nieuwe, fraaie brochure 'mFLOR, Sense of Living'.

Oftwel: stimuleer je zintuigen met Mflor:
- Zien

Bekijk de mooiste, natuurechte ontwerpen. Niet te onderscheiden van echt hout of steen.

- Touch

Voel de natuurlijke structuren met ‘mFLOR Natural Touch’.

- Horen
Ervaar de aangename akoestiek en het prettige loopgeluid.
- Geur
Geniet van een fris en veilig binnenmilieu met minimale emissies.
- Smaak
Proef de sfeer die je kunt creëren met een vloer.
 
Mflor wordt in België gedistribueerd via Yepp en in Nederland via de grossiers Intr en Peitsman. De projectcollecties lopen via T&M.Links

www.intr.nl
www.mflor.com
www.peitsman.nl
www.textilesandmore.eu
www.yepp.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, hout, pvc, lvt, leggen, stroken, strook, plank, hout, stofferen, stoffering, mflor, #intr, #mflor, #peitsman, #solcora, #textilesandmore, #yepp

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder
Meister vernieuwt laminaatcollectie
Het laminaat aanbod van Meister wordt volledig vernieuwd en krijgt de naam MeisterDesign.laminate. Dankzij het Aquasafe-systeem (4h) en Aquasafe-systeem + (24h) is het laminaat nu bestendig tegen water en dus geschikt voor vochtige ruimtes.
lees verder
 
DWI vroeger open
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden