Jonker nieuwe distributeur Anker Stuy

Zaterdag 30 juni 2018

Anker Stuy Verven uit Terwispel breidt haar distributeurnetwerk voor het assortiment bouwverven en producten voor de timmerindustrie uit met Jonker & Co Verfgroothandel in Amsterdam.
Jonker nieuwe distributeur Anker Stuy

Met de samenwerking met Jonker verwelkomt Anker Stuy Verven, opgericht in 1898, het 41ste verkooppunt. “Voor Jonkerverf staat het Hollandse verfmerk Anker Stuy voor nieuwe doelgroepen zoals ambachtelijke schildersbedrijven, timmer - en meubelindustrie evenals onderhoudsbedrijven en opdrachtgevers, die het milieu een warm hart toedragen”, aldus Peter Hamstra, filiaalmanager van Jonker & Co.

De firma uit Amsterdam is in 1914 opgericht door de heren Jonker en Dekker. De afgelopen jaren het bedrijf zich toegelegd op het leveren van uiteenlopende schildersmaterialen aan diverse (zorg)instellingen, schildersbedrijven en hotels. Naast dat de groothandel producten uit voorraad kan leveren, maken ze ook de door de klant gewenste kleur op locatie.

 Links

www.ankerstuy.nl
www.jonkerverf.nl

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, groothandel, professioneel, winkel, retail, shop, outlet, distributie, ambachtelijke schildersbedrijven, timmer - en meubelindustrie, onderhoudsbedrijven, woon, verf, schilder, wand, muur, #ankerstuy, #jonkerverf

Gerelateerd nieuws
Luxaflex kiest dealers van het jaar
Luxaflex kiest in februari traditiegetrouw de Dealers van het Jaar. Deze titel Is voor dealers die de afgelopen maanden uitblonken in de promotie, marketing en verkoop van Luxaflex Outdoor.
lees verder
Visionair Retroscape van Carlucci
De nieuwe stoffen- en behangcollectie Retroscape, van Jab merk Carlucci, is een eerbetoon aan Palm Springs, de legendarische regio midden in de woestijn van CaliforniŽ. De collectie weerspiegelt het visionair optimisme van de mid-century modern stijl die hier te zien is.
lees verder
 
Weelderig Elitis
lees verder
Horrenseizoen komt eraan
Het voorjaar komt eraan en dus is het tijd om het nieuws in de Multisol horren collectie onder de aandacht te brengen. Deze wordt geleverd door Headlam.
lees verder
 
Boomschors- en ananastextiel via Campo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden