Jonker nieuwe distributeur Anker Stuy

Zaterdag 30 juni 2018

Anker Stuy Verven uit Terwispel breidt haar distributeurnetwerk voor het assortiment bouwverven en producten voor de timmerindustrie uit met Jonker & Co Verfgroothandel in Amsterdam.
Jonker nieuwe distributeur Anker Stuy

Met de samenwerking met Jonker verwelkomt Anker Stuy Verven, opgericht in 1898, het 41ste verkooppunt. “Voor Jonkerverf staat het Hollandse verfmerk Anker Stuy voor nieuwe doelgroepen zoals ambachtelijke schildersbedrijven, timmer - en meubelindustrie evenals onderhoudsbedrijven en opdrachtgevers, die het milieu een warm hart toedragen”, aldus Peter Hamstra, filiaalmanager van Jonker & Co.

De firma uit Amsterdam is in 1914 opgericht door de heren Jonker en Dekker. De afgelopen jaren het bedrijf zich toegelegd op het leveren van uiteenlopende schildersmaterialen aan diverse (zorg)instellingen, schildersbedrijven en hotels. Naast dat de groothandel producten uit voorraad kan leveren, maken ze ook de door de klant gewenste kleur op locatie.

 Links

www.ankerstuy.nl
www.jonkerverf.nl

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, groothandel, professioneel, winkel, retail, shop, outlet, distributie, ambachtelijke schildersbedrijven, timmer - en meubelindustrie, onderhoudsbedrijven, woon, verf, schilder, wand, muur, #ankerstuy, #jonkerverf

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe behang Topaz en Mini Me
lees verder
Gordijnenatelier Rohlan failliet
Gordijnenatelier Rohlan bv uit Coevorden is afgelopen dinsdag failliet verklaard.
lees verder
Nieuwe exposanten Proposte 2019
Proposte wordt half april gehouden bij Villa Erba. Met negen nieuwe exposanten die bezoekers en klanten van over de hele wereld verwelkomen.
lees verder
Start Parket Woontotaal Academy
Vanaf deze maand gaat Woontotaal Academy in Zoetermeer trainingen en opleidingen verzorgen voor de parketbranche. Bijlard International zal met Floor-producten de trainingen ondersteunen.
lees verder
Homed bij Hubo en Multimate
Is het assortiment van een doe-het-zelf keten als Karwei al steeds meer in de richting van interieur geschoven, ook DGN Retail is dat van plan met de shop-in-shop presentatie Homed bij haar dhz-ketens Hubo en Multimate.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden