Jonker nieuwe distributeur Anker Stuy

Zaterdag 30 juni 2018

Anker Stuy Verven uit Terwispel breidt haar distributeurnetwerk voor het assortiment bouwverven en producten voor de timmerindustrie uit met Jonker & Co Verfgroothandel in Amsterdam.
Jonker nieuwe distributeur Anker Stuy

Met de samenwerking met Jonker verwelkomt Anker Stuy Verven, opgericht in 1898, het 41ste verkooppunt. “Voor Jonkerverf staat het Hollandse verfmerk Anker Stuy voor nieuwe doelgroepen zoals ambachtelijke schildersbedrijven, timmer - en meubelindustrie evenals onderhoudsbedrijven en opdrachtgevers, die het milieu een warm hart toedragen”, aldus Peter Hamstra, filiaalmanager van Jonker & Co.

De firma uit Amsterdam is in 1914 opgericht door de heren Jonker en Dekker. De afgelopen jaren het bedrijf zich toegelegd op het leveren van uiteenlopende schildersmaterialen aan diverse (zorg)instellingen, schildersbedrijven en hotels. Naast dat de groothandel producten uit voorraad kan leveren, maken ze ook de door de klant gewenste kleur op locatie.

 Links

www.ankerstuy.nl
www.jonkerverf.nl

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, groothandel, professioneel, winkel, retail, shop, outlet, distributie, ambachtelijke schildersbedrijven, timmer - en meubelindustrie, onderhoudsbedrijven, woon, verf, schilder, wand, muur, #ankerstuy, #jonkerverf

Gerelateerd nieuws
Woonboulevard Breda overgenomen
De Belgische retailinvesteerder Retail Estates blijft Nederlandse winkels opkopen en investeert bijna 100 miljoen. Voornaamste prooi is de Woonboulevard in Breda.
lees verder
DWI: Zomerreces en nieuwe exposanten
Vlak voor het zomerreces heeft de Woonindustrie veel nieuws te melden. De samenwerking met BNS Crisp is verlengd en er starten verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Marc Chardonnens naar DWI
De Woonindustrie wil ht inspiratie- en inkoopplatform voor de woonbranche in Nederland worden. Daarom wordt Marc Chardonnens, voorheen werkzaam voor Trendz, aan het team van DWI toegevoegd.
lees verder
 
Mart Visser stoffencollectie uitgebreid
lees verder
Ruim 200 merken op jubilerend Incoda
De komende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) komende september in Gorinchem groeit. Meer dan 200 merken worden tijdens deze tiende editie gepresenteerd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden