Innovatief wandsysteem

Woensdag 09 juni 2021

Met TheWall van Lechner wordt de muur volgens het bedrijf een multifunctioneel interieurhighlight. Het nieuwe achterwandsysteem combineert design met innovatieve techniek.
Innovatief wandsysteem
Innovatief wandsysteem Innovatief wandsysteem

Het nieuwe product is het resultaat van een samenwerking van twee verschillende partners: start-up Thewall en Lechner, de Duitse fabrikant van keukenwerkbladen en achterwanden. Thewall is multifunctionele wandsysteem met accessoires die flexibel kunnen worden gebruikt: een geluidssysteem, verlichting, kruidenhouder of inductie-oplaadstation voor mobiele apparaten. Naar individuele behoefte geplaatst, permanent of tijdelijk, dankzij de plug & play-functie.

 

De multifunctionele wand van Lechner is niet alleen bedoeld voor de keuken, maar ook als multimediawand in woon- en slaapruimtes. Door de verborgen stroomrails zijn er allerlei mogelijkheden: lichteffecten, geluiden, technische functionaliteiten en een verscheidenheid aan gadgets. Volgens Lechner past Thewall in elke woonomgeving en voldoet het systeem aan de hoogste interieureisen. Met Thewall Basic en Thewall Professional biedt de materiaalexpertise van Lechner ongeveer 1.000 vormgevingsmogelijkheden. Klanten kunnen kiezen tussen laminaat of glas, keramiek en Dekton® in verschillende kleuren, patronen en motieven.Links

www.mylechner.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, wandpaneel, panelen, wand, wandbekleding, samenwerking, samen, keramiek, laminaat, glas, #lechner, #thewall

Gerelateerd nieuws
Heimtex positief voor editie 2022
De plannen voor de komende Heimtextil zijn gebaseerd op een optimistisch perspectief voor 2022. Een veelbelovend aantal aanmeldingen en een positieve echo uit de sector zijn bemoedigende signalen voor de nieuwe beurs.
lees verder
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
Contrasterend en complementair
Vescoms collectie vinyl wandbekleding is uitgebreid door de introductie van Sila en de nieuwe kleurenserie van Shannon - twee gestructureerde oppervlakken die zowel contrasterend als complementair zijn.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden