Cunera hofleverancier

Woensdag 09 juni 2021

Andrť en Johan Toonen ontvingen uit handen van burgemeester Hans van der Pas de oorkonde met bepalingen behorende bij het predicaat ĎBij koninklijke beschikking Hofleverancier'.
Cunera hofleverancier

Cunera Vloerbedekking, inmiddels 151 jaar oud, vierde vorig jaar - op 17 mei 2020 - door corona in een heel kleine kring dat het bedrijf 150 jaar bestond. Kort daarna werd André ook nog geridderd.


Burgemeester Hans van der Pas van Rhenen prees de werknemers van Cunera voor de gedrevenheid en de inzet die er door de jaren heen voor gezorgd heeft dat het bedrijf heden ten dage nog steeds een begrip is. Maar ook de plaatselijke betekenis heeft er toe geleid dat de koning zelf zijn handtekening onder het predicaat heeft gezet.


Cunera is exposant op het ETC Design Center Europe in Culemborg. Daar toont het bedrijf een prominent aanbod natuurlijke vloerbedekking en akoestische wolvilt panelen van onder andere Cunera, Jacaranda en Fraster.Links

www.cunera.nl
www.etcdesigncenter.nl
www.fraster.dk
www.jacarandacarpets.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, tapijt, vloer, vloerbedekking, wand, wandpaneel, akoestiek, akoestisch, karpet, kleed, berber, oosters, tapijt, ridder, wol, wolvilt, vilt, ridder, geridderd, hofleverancier, #cunera, #etcdesigncenter, #etcexpo, #fraster, #jacarandacarpets, #koninklijk, #hofleverancier

Gerelateerd nieuws
Heimtex positief voor editie 2022
De plannen voor de komende Heimtextil zijn gebaseerd op een optimistisch perspectief voor 2022. Een veelbelovend aantal aanmeldingen en een positieve echo uit de sector zijn bemoedigende signalen voor de nieuwe beurs.
lees verder
Balta wil af van tapijttegels
Het West-Vlaamse Balta, het grootste tapijtbedrijf van Europa, wil Modulyss, zijn Europese merk van tapijttegels, verkopen volgens de Belgische krant de Tijd. Balta, dat al enkele jaren in financieel zwaar weer zit, had daarover een bijna-akkoord met het Amerikaanse Mohawk.
lees verder
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden