Hotel Chic ontmoet Art Deco

Maandag 05 februari 2024

De nieuwe behangcollectie Gilded van Eijffinger is een collectie waarin eigentijds hotel chic en Art Deco elkaar ontmoeten.
Hotel Chic ontmoet Art Deco
Hotel Chic ontmoet Art Deco Hotel Chic ontmoet Art Deco Hotel Chic ontmoet Art Deco Hotel Chic ontmoet Art Deco

'Dompel je onder in de schoonheid van luxe materialen en puur vakmanschap en een wereld vol weelde ligt binnen handbereik:' de behangcollectie Gilded geeft je interieur volgens leverancier Eijffinger letterlijk en figuurlijk glans.

 

De behangcollectie heeft onder meer een uitwaaierend bladdessin met schaduwwerking en satijnachtige glans. Maar ook een bloemenpatroon dat doet denken aan kant en een geometrisch ontwerp met een oriëntaals tintje dat knipoogt naar ambachtelijk glas in lood, de sprankelende glaspareltjes geven een haast sprookjesachtig effect. Een ander bloemenpatroon toont verschillende lagen van transparantie in tonale metallic tinten. Ook nieuw zijn de getekende glinsterende lijnen in verschillende kleurschakeringen in een patroon van gestileerde abstracte bladeren. En een groots visgraatmotief van ingelegd hout verrijkt met een subtiel glanzend streepje?

 

In het digitaal geprinte behang wisselen metallic lijnen, blokken en diamanten in houtfineer af. Beslist zo intrigerend is het ontwerp van transparant kristal dat in wandgroot formaat een echte blikvanger is. Het kleurenpalet is chique: van  parelmoer, stralend goud en koper tot greige en saliegroen. De krachtige tinten zijn houtskool, bordeaux en aubergine, mauve (licht paars) en celadon (glazuur blauwgroen).

 

De collectie Gilded is vanaf medio februari verkrijgbaar in de winkels.Links

www.eijffinger.com

Tags

nieuws, interieur, behang, prints, stoffen, chique, parelmoer, goud, koper, greige, saliegroen, behangen, verkooppunten, dealers, statement, bladdessin, bloemendessin, houtfineer, digitaalprint, abstract, #gilded, #eijffinger

Gerelateerd nieuws
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei kijk op gordijnen
De franchiseformule kijk op gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Inspiratie met kleurexpertise
Paint & Paper Library, het Britse merk voor verf en behang, inspireert wereldwijd interieurdesigners, architecten en veeleisende huiseigenaren met ongeŽvenaarde kleurexpertise en innovatieve ontwerpideeŽn.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden