Hotel Chic ontmoet Art Deco

Maandag 05 februari 2024

De nieuwe behangcollectie Gilded van Eijffinger is een collectie waarin eigentijds hotel chic en Art Deco elkaar ontmoeten.
Hotel Chic ontmoet Art Deco
Hotel Chic ontmoet Art Deco Hotel Chic ontmoet Art Deco Hotel Chic ontmoet Art Deco Hotel Chic ontmoet Art Deco

'Dompel je onder in de schoonheid van luxe materialen en puur vakmanschap en een wereld vol weelde ligt binnen handbereik:' de behangcollectie Gilded geeft je interieur volgens leverancier Eijffinger letterlijk en figuurlijk glans.

 

De behangcollectie heeft onder meer een uitwaaierend bladdessin met schaduwwerking en satijnachtige glans. Maar ook een bloemenpatroon dat doet denken aan kant en een geometrisch ontwerp met een oriëntaals tintje dat knipoogt naar ambachtelijk glas in lood, de sprankelende glaspareltjes geven een haast sprookjesachtig effect. Een ander bloemenpatroon toont verschillende lagen van transparantie in tonale metallic tinten. Ook nieuw zijn de getekende glinsterende lijnen in verschillende kleurschakeringen in een patroon van gestileerde abstracte bladeren. En een groots visgraatmotief van ingelegd hout verrijkt met een subtiel glanzend streepje?

 

In het digitaal geprinte behang wisselen metallic lijnen, blokken en diamanten in houtfineer af. Beslist zo intrigerend is het ontwerp van transparant kristal dat in wandgroot formaat een echte blikvanger is. Het kleurenpalet is chique: van  parelmoer, stralend goud en koper tot greige en saliegroen. De krachtige tinten zijn houtskool, bordeaux en aubergine, mauve (licht paars) en celadon (glazuur blauwgroen).

 

De collectie Gilded is vanaf medio februari verkrijgbaar in de winkels.Links

www.eijffinger.com

Tags

nieuws, interieur, behang, prints, stoffen, chique, parelmoer, goud, koper, greige, saliegroen, behangen, verkooppunten, dealers, statement, bladdessin, bloemendessin, houtfineer, digitaalprint, abstract, #gilded, #eijffinger

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder
Stille revolutie in horren
Horrenfabrikant Unilux uit het Brabantse Boxtel introduceert de vernieuwde Plisséfit Hordeur: een stille revolutie in horren.
lees verder
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden