Nieuwe meubelstoffen De Ploeg

Maandag 05 februari 2024

Artex label De Ploeg begint 2024 met een aanvulling van de meubelstoffencollectie. Interieurjournaal stelt de drie stoffen, Taro, Nuvola en Mida, graag voor.
Nieuwe meubelstoffen De Ploeg
Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg

Taro (foto 1 en 2) is een hedendaagse vertaling van een zware wolblend meubelstof. Geweven met een melange aan vezelkleuren waarin het grote wolaandeel bepalend is voor de optiek en greep. De Ploeg, het gerenommeerde label van Artex dat recent 100 jaar jong werd, noemt dit een zachte toepasbare stof met een dynamisch karakter. Taro heeft een zeer uitgebreid hedendaags kleurpallet met zowel warme retro tinten, als zachte natuurlijke kleuren. De rek op de stof garandeert volgens De Ploeg een mooi stoffeerresultaat en de 100.000 Martindale staat borg voor een jarenlang probleemloos gebruik.

 

Nuvola (foto 3 en 4)  is de meest zachte, exclusieve en volumineuze bouclé van De Ploeg. De stof is erg zacht met een wolkachtig – luchtig gevoel, vandaar de naam Nuvola. Tegelijkertijd is de kwaliteit volgens het bedrijf ijzersterk en robuust met 100.000 Martindale. De kleuren zijn duo-tonen gekozen, om het 3D affect te ondersteunen.

 

Mida (foto 5 en 6) is een betaalbare kwaliteit gemaakt van gerecyclede vezels in een grove, onregelmatige natuurlijke garenlook. Het contrast in het onregelmatige garen in combinatie met verfijnde vezelkleuren, geeft een heel eigen doekbeeld. Door dit doekbeeld en 19 kleurstellingen is de nieuwe meubelstof volgens De Ploeg. gemakkelijk in het interieur toepasbaar.Links

www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.deploeg.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, interieurbekleding, weefstof, confectie, interieurstof, pinstripe, contour, recycling, duurzaam, linnen, menggaren, verftechniek, boucle, wol, geweven weeftechniek, martindale, #3gcapital, #hunterdouglas, #artex, #ploeg, #deploeg, #kendix, #kendixallure, #artelux, #loft79, #youredition

Gerelateerd nieuws
InCoDa presenteert 'Blijf bij…'
[Sponsored artikel] - Na de zomer worden op 22 t/m 24 september de nieuwste eyecatchers en collecties van ruim 200 merken op het gebied van raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering gepresenteerd op vakevent InCoDa.
lees verder
 
Herstructurering Home Fashion Groep
lees verder
Kiezen voor elektrische raamdecoratie
[Sponsored artikel] - Steeds meer woningbezitters maken de keuze om over te stappen van handbediende naar automatische raamdecoratie.
lees verder
Incoda is alweer in aantocht
Vanaf 22 september worden de Interieur Collectie Dagen (Incoda) weer in Gorinchem gehouden. Hierbij al een sneak preview.
lees verder
Uitblinkers Woonbranche
Auping heeft de beste positionering in de woonbranche, zo blijkt uit onderzoek van Multiscope onder consumenten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden