Nieuwe meubelstoffen De Ploeg

Maandag 05 februari 2024

Artex label De Ploeg begint 2024 met een aanvulling van de meubelstoffencollectie. Interieurjournaal stelt de drie stoffen, Taro, Nuvola en Mida, graag voor.
Nieuwe meubelstoffen De Ploeg
Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg

Taro (foto 1 en 2) is een hedendaagse vertaling van een zware wolblend meubelstof. Geweven met een melange aan vezelkleuren waarin het grote wolaandeel bepalend is voor de optiek en greep. De Ploeg, het gerenommeerde label van Artex dat recent 100 jaar jong werd, noemt dit een zachte toepasbare stof met een dynamisch karakter. Taro heeft een zeer uitgebreid hedendaags kleurpallet met zowel warme retro tinten, als zachte natuurlijke kleuren. De rek op de stof garandeert volgens De Ploeg een mooi stoffeerresultaat en de 100.000 Martindale staat borg voor een jarenlang probleemloos gebruik.

 

Nuvola (foto 3 en 4)  is de meest zachte, exclusieve en volumineuze bouclé van De Ploeg. De stof is erg zacht met een wolkachtig – luchtig gevoel, vandaar de naam Nuvola. Tegelijkertijd is de kwaliteit volgens het bedrijf ijzersterk en robuust met 100.000 Martindale. De kleuren zijn duo-tonen gekozen, om het 3D affect te ondersteunen.

 

Mida (foto 5 en 6) is een betaalbare kwaliteit gemaakt van gerecyclede vezels in een grove, onregelmatige natuurlijke garenlook. Het contrast in het onregelmatige garen in combinatie met verfijnde vezelkleuren, geeft een heel eigen doekbeeld. Door dit doekbeeld en 19 kleurstellingen is de nieuwe meubelstof volgens De Ploeg. gemakkelijk in het interieur toepasbaar.Links

www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.deploeg.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, interieurbekleding, weefstof, confectie, interieurstof, pinstripe, contour, recycling, duurzaam, linnen, menggaren, verftechniek, boucle, wol, geweven weeftechniek, martindale, #3gcapital, #hunterdouglas, #artex, #ploeg, #deploeg, #kendix, #kendixallure, #artelux, #loft79, #youredition

Gerelateerd nieuws
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder
 
R+T Award Aura Illuminated Shades
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
 
J & J Woninginrichting failliet
lees verder
Nieuwe binnencollectie Mermet
Op R+T introduceerde Mermet hun nieuwe binnencollectie. Deze binnencollectie bestaat uit zes lijnen: Essentials, High Performance, Evolution, Darkening, Decorative en Basics.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden