Nieuwe meubelstoffen De Ploeg

Maandag 02 maart 2020

In de nieuwe collectie van De Ploeg draait alles om het wezen en de veelzijdigheid van het weven. Structuur karakteriseert de vijf nieuwe meubelstoffen van de fabrikant. De materialen zijn synthetisch of natuurlijk, elk met een eigen voordeel.
Nieuwe meubelstoffen De Ploeg
Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg

Van grof tot fijn, van bouclé tot chenille zijn de meubelstoffen volgens De Ploeg functioneel, robuust en esthetisch. Monza (foto 2) is een bouclé meubelstof met een wollige touché. De stof bestaat uit een combinatie van grotendeels natuurlijke materialen, waarin wol bepalend is voor de uitstraling. Oregon (foto 3) heeft uitgesproken weefstructuur. De combinatie van het mélange garen en een meerkleurige ketting geven deze stof een rijke kleurstructuur. Oregon is beschikbaar in tien kleurcombinaties.

 

Stevige meubelstof Reno (foto 4) heeft een subtiel kleureffect. Het is geweven met een speciaal ontwikkeld melangegaren dat is opgebouwd uit een combi van verschillende garenkleuren. De weefstructuur en het contrast tussen ketting en inslag geven deze stof een driedimensionaal beeld. Zachte meubelstof Osino (foto 5) heeft een subtiele glans. De weefstructuur met een ingeweven chenille garen maakt de stof volgens De Ploeg zacht en sterk tegelijk. Osino komt in een uitgebreide reeks aardse kleuren. Olive (foto 6) tenslotte is een dobby geweven meubelstof in een stevige Trevira CS kwaliteit. De meubelstof dankt zijn naam aan zijn zachte ronde uiterlijk. De meerkleurige garens in combinatie met de weefstructuur geven deze meubelstof een driedimensionaal uiterlijk.

 

De Ploeg is onderdeel van Hunter Douglas-dochter Artex. Andere labels van Artex zijn ArteluxLoft79Your Edition en Kendix Allure. Kendix Allure heeft een showroom in het ETC Design Center in Culemborg.

 Links

www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.deploeg.com
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, #artex, #ploeg, #deploeg, #kendix, #kendixallure, #artelux, #loft79, #youredition, #etcdesignexperience, #etcdesigncenter, #etcexpo

Gerelateerd nieuws
Toonen Ridder
André Toonen van Cunera liet via Facebook vanavond weten koninklijk te zijn onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau.
lees verder
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biënnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Visgraat laminaat bij Heditex
Binnenkort presenteert groothandel Heditex uit Vlaardingen nieuws in de Meister collectie: visgraat laminaat!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden