Nieuwe meubelstoffen De Ploeg

Maandag 02 maart 2020

In de nieuwe collectie van De Ploeg draait alles om het wezen en de veelzijdigheid van het weven. Structuur karakteriseert de vijf nieuwe meubelstoffen van de fabrikant. De materialen zijn synthetisch of natuurlijk, elk met een eigen voordeel.
Nieuwe meubelstoffen De Ploeg
Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg

Van grof tot fijn, van bouclé tot chenille zijn de meubelstoffen volgens De Ploeg functioneel, robuust en esthetisch. Monza (foto 2) is een bouclé meubelstof met een wollige touché. De stof bestaat uit een combinatie van grotendeels natuurlijke materialen, waarin wol bepalend is voor de uitstraling. Oregon (foto 3) heeft uitgesproken weefstructuur. De combinatie van het mélange garen en een meerkleurige ketting geven deze stof een rijke kleurstructuur. Oregon is beschikbaar in tien kleurcombinaties.

 

Stevige meubelstof Reno (foto 4) heeft een subtiel kleureffect. Het is geweven met een speciaal ontwikkeld melangegaren dat is opgebouwd uit een combi van verschillende garenkleuren. De weefstructuur en het contrast tussen ketting en inslag geven deze stof een driedimensionaal beeld. Zachte meubelstof Osino (foto 5) heeft een subtiele glans. De weefstructuur met een ingeweven chenille garen maakt de stof volgens De Ploeg zacht en sterk tegelijk. Osino komt in een uitgebreide reeks aardse kleuren. Olive (foto 6) tenslotte is een dobby geweven meubelstof in een stevige Trevira CS kwaliteit. De meubelstof dankt zijn naam aan zijn zachte ronde uiterlijk. De meerkleurige garens in combinatie met de weefstructuur geven deze meubelstof een driedimensionaal uiterlijk.

 

De Ploeg is onderdeel van Hunter Douglas-dochter Artex. Andere labels van Artex zijn ArteluxLoft79Your Edition en Kendix Allure. Kendix Allure heeft een showroom in het ETC Design Center in Culemborg.

 Links

www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.deploeg.com
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, #artex, #ploeg, #deploeg, #kendix, #kendixallure, #artelux, #loft79, #youredition, #etcdesignexperience, #etcdesigncenter, #etcexpo

Gerelateerd nieuws
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
Akoestisch Wallpepper Onu-hal
De Italiaanse behangfabrikant Wallpepper heeft haar wandbekledingsproducten mogen leveren voor de aankleding van de grote Onu-hal XIX van de Verenigde Naties in Genève.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden