Het jaar uit met Showup inspiratie

Vrijdag 30 december 2022

Nog even lekker tafelen en oud en nieuw vieren? Op Showup zijn op 29 en 30 januari veel producten te vinden die bij feestelijkheden passen, ook in het nieuwe jaar.
Het jaar uit met Showup inspiratie
Het jaar uit met Showup inspiratie Het jaar uit met Showup inspiratie Het jaar uit met Showup inspiratie Het jaar uit met Showup inspiratie

Foto 1: Afplakband is volgens de organisatie van Showup de laatste jaren een groeiende trend. Het oogt dan ook wel erg feestelijk, als een soort serpentine. Er zijn eindeloze mogelijkheden in kleuren en patronen. Kijk maar naar deze regenboogkleurige van Mark’s Europe.

 

Foto 2: Er stijlvol uitzien tijdens het koken is volgens het Vlaamse Helen B ook belangrijk. De schorten van het merk zijn modieus. De figuurtjes erop zijn ook te vinden op andere producten, zoals bekers, glazen, kannen, theedoeken en handdoeken.

 

foto 3: Dit eten moet natuurlijk gegeten worden, het liefst aan een mooie eettafel. De pure textiellijn van Organic Home by Bunzlau Castle is neutraal en zacht. Ook na veelvuldig gebruik is het 100% biologische katoen van het Nederlandse bedrijf volgens Showup sterk en voelt het hetzelfde aan.

 

foto 4: Tijd om naar bed te gaan. Klippan dekens en plaids heeft een breed assortiment wollen plaids gemaakt van verschillende samenstellingen zoals eco lamswol, merinowol en gewone lamswol. Deze collectie combineert traditionele weeftechnieken met moderne ontwerpen en kleurgebruik.

 

Foto 5: Het zacht flikkerende kaarslicht van de Eleda Flameless Candle is perfect voor het creëren van een rustgevende en uitnodigende sfeer op elke tafel. Via Piffany Copenhagen.

 

Registreren voor Showup-toegangskaarten kan via deze link. De trendy decoratie-beurs wordt gehouden in Expo Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer) in Vijfhuizen op 29 en 30 januari.Links

www.showup.nl
www.eledea.eu
www.piffany.eu
www.marks-japan.eu
www.helenb.be
www.bunzlaucastle.com
www.klippan.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, #burojantrendman, #Growup, #Listenup, #Showup, #Startup, #thestore, #eledea, #piffany, #marksjapan, #helenb, #bunzlaucastle, #klippan

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
Goede sfeer op Showup
De 20e editie van vakbeurs Showup zit er weer op. Op 29 en 30 januari vonden nationale en internationale bezoekers hun weg naar de beurs voor home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food.
lees verder
Weer doorstart Mondiart
December was een moeilijke maand voor Mondiart. Het bedrijf werd toen failliet verklaard. Nu is echter duidelijk dat een doorstart gelukt is, in kleinere vorm en op een nieuwe locatie.
lees verder
Duurzaamheid belangrijk thema
Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema op de consumentengoederenbeurzen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld. Duurzame producten worden gepresenteerd onder het thema Ethical Style.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden