Nieuwe stoffen voor projecten

Vrijdag 30 december 2022

Forest gaat de stoffencollectie van de Atlantis rolgordijnsystemen vervangen voor een nieuwe collectie.
Nieuwe stoffen voor projecten
Nieuwe stoffen voor projecten

Voor de op maat gemaakte Atlantis (foto 2) rolgordijnsystemen presenteert Forest een geheel nieuwe keuze aan stoffen voor de projectmarkt. Deze gloednieuwe collectie van unieke stoffen levert de prestaties en duurzaamheid waar de projectmarkt om vraagt en biedt passende oplossingen voor elk interieur. Naast de variaties aan stoffen biedt Forest Group ook een goed doordacht kleurenpalet.

 

De nieuwe collectie is een selectie van acht verschillende stoffen. Naast lichtdoorlatende, verduisterende stoffen bieden we ook special varianten aan zoals Eco Blackout, Medi blackout en Acoustic dimout stoffen. Uiteraard zijn alle variaties brandwerend.

 

De stoffen zijn verkrijgbaar in de maten 240, 305 en 310 cm. Daarmee is het ook ideaal voor grote ramen. De nieuwe collectie vervangt de oude collectie.

 

De nieuwe stoffen kunnen uiteraard niet zonder een fraaie presentatie. Daarom is er een stoffenwaaier in handzaam formaat samengesteld (zie foto 1). De waaier is een handzame stalengids voor kennis over de nieuwe materialen, zoals de samenstelling, eigenschappen en kwaliteiten. Per stof is er een infoblad toegevoegd met info van alle materialen, vijzels, vezels en weefsels. In totaal bestaat de collectie uit 49 verschillende stoffen.Links

www.forestgroup.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, textiel, gordijn, project, stoffering, ophang, rails, roede, raambekleding, domotica, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, groothandel, grossier, wave, plooi, ponstang, smart home, ks, bosdgoed, personalia, #forest, #forestgroup, #atlantis

Gerelateerd nieuws
Nieuwe duplistoffen
De duplistoffen-collectie van raamdecoratiespecialist B&C word uitgebreid met nieuwe serie metallics.
lees verder
Veiling Jan Sikkes bij Troostwijk
Wegens faillissement is Jan Sikkes – de grootste stoffen- en gordijnenzaak van Nederland – definitief gesloten. De complete inboedel en in totaal een miljoen strekkende meter stof wordt wordt nu online geveild door Troostwijk Auctions.
lees verder
Koningin Maxima bezoekt Masterly
Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.
lees verder
 
Inspirerende houten wanden
lees verder
Overname Erfal
Hunter Douglas heeft branchegenoot Erfal uit Duitsland overgenomen en groeit zo verder met raamdecoratie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden