Byotten stopt met Muuto

Donderdag 29 december 2022

Per 1 januari 2023 is Byotten niet langer agent voor het Deense designmerk Muuto. Hiermee stopt de samenwerking volgens eigenaar Wim Otten op het hoogtepunt.
Byotten stopt met Muuto
Byotten stopt met Muuto Byotten stopt met Muuto

2022 was een gedenkwaardig jaar voor Byotten. Het bedrijf ging in 2002 aan de slag als intermediair in de meubelbranche. Byotten startte met Gunter Lambert (gestopt in 2005) waarna in 2005 Gervasoni en YDF in het portofolio werden opgenomen. Sinds die tijd is het Byotten portofolio uitgebreid met Muuto, Tacchini, VeryWood, Letti&Co en EMU.

 

Aangekomen in 2022, bijna 2023, heeft Wim Otten de pensioensgerechtigde leeftijd bereikt. Dit is voor hem reden de vertegenwoordiging van Muuto over te dragen aan iemand anders. Na jaren van groei met hulp van Byotten heeft Muuto ervoor gekozen om zelf sales managers voor de Nederlandse contractmarkt in dienst te nemen. Jan Hein Vogel (foto 3, tot op heden sales manager van Kusch + Cois de nieuwe contactpersoon in Nederland, samen met een nog aan te stellen tweede persoon gaat hij werken vanuit de recent geopende showroom in Amsterdam. De nieuwe contactgegevens zijn: Jan Hein Vogel, +31 6 21986566 en jhv@muuto.com.

 

N.B. Voor zover bekend verandert er niets voor de Belgische markt, die bediend wordt door Lunar Society.Links

www.muuto.com
www.byotten.nl
www.lunarsociety.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, meubel, licht, agent, #muuto, #byotten, #lunarsociety

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe reorganisatie Signify
lees verder
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden