H&M werkt samen met Pantone

Woensdag 25 januari 2023

H&M introduceert deze maand de nieuwe collectie H&M Home 🖤 Pantone. Een selectie van woonaccessoires in twee verschillende kleursferen.
H&M werkt samen met Pantone
H&M werkt samen met Pantone H&M werkt samen met Pantone

Elk H&M Home kleurenpalet bevat Pantone-tinten die speciaal zijn gekozen vanwege hun effect op de zintuigen. De Calm & Soothing tinten omvatten pistache (2260C), petrol (548C), groen (5545C) en middenblauw (2178C) die volgens het bedrijf een gevoel van stabiliteit en rust brengen. Voor Energy & Joy zijn de vier kleurstellingen roze (707C), rood (3517C), oranje (2027C) en abrikoos (2022C) gekozen. Deze warmere kleuren moeten voor levendigheid en warmte zorgen en gevoelens als liefde en vreugde.

 

De collectie moderne interieurobjecten omvat kussenhoezen in drie tinten, een sculpturale vaas, een dienblad op voet, een gewoon dienblad, een bijzettafeltje, een sokkel voor de sier, en geurkaarsen in totaal zes verschillende kleurstellingen. De nieuwe producten zijn vanaf 26 januari verkrijgbaar.Links

www.pantone.com
www.hm.com/home
www.hm.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, kleur, kleurencombinatie, styling, interieurstyling, Pantone, accessoires, decoratie, kussensloop, H&M, #HMHome, #pantone

Gerelateerd nieuws
Spectrum onder beheer van RSGA Design
Rsga Design, het bedrijf achter Spectrum en de bekende interieurmerken Gelderland, Rietveld Originals en verlichtingsmerk Atelier Artiforte, heeft afgelopen maand 100% van de aandelen in voornoemde merken verworven.
lees verder
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
 
Whoppah wil 20 miljoen groeigeld
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
Goede sfeer op Showup
De 20e editie van vakbeurs Showup zit er weer op. Op 29 en 30 januari vonden nationale en internationale bezoekers hun weg naar de beurs voor home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden