H&M werkt samen met Pantone

Woensdag 25 januari 2023

H&M introduceert deze maand de nieuwe collectie H&M Home 🖤 Pantone. Een selectie van woonaccessoires in twee verschillende kleursferen.
H&M werkt samen met Pantone
H&M werkt samen met Pantone H&M werkt samen met Pantone

Elk H&M Home kleurenpalet bevat Pantone-tinten die speciaal zijn gekozen vanwege hun effect op de zintuigen. De Calm & Soothing tinten omvatten pistache (2260C), petrol (548C), groen (5545C) en middenblauw (2178C) die volgens het bedrijf een gevoel van stabiliteit en rust brengen. Voor Energy & Joy zijn de vier kleurstellingen roze (707C), rood (3517C), oranje (2027C) en abrikoos (2022C) gekozen. Deze warmere kleuren moeten voor levendigheid en warmte zorgen en gevoelens als liefde en vreugde.

 

De collectie moderne interieurobjecten omvat kussenhoezen in drie tinten, een sculpturale vaas, een dienblad op voet, een gewoon dienblad, een bijzettafeltje, een sokkel voor de sier, en geurkaarsen in totaal zes verschillende kleurstellingen. De nieuwe producten zijn vanaf 26 januari verkrijgbaar.Links

www.pantone.com
www.hm.com/home
www.hm.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, kleur, kleurencombinatie, styling, interieurstyling, Pantone, accessoires, decoratie, kussensloop, H&M, #HMHome, #pantone

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriële productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Eenvoud in Japanse plank
Carl Hansen & Søn introduceert de Tsugi-plank, die Japanse eenvoud en Deense timmertradities combineert in een ingetogen ontwerp van massief eiken- en teakhout.
lees verder
 
Aanwinsten voor Linteloo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden