H&M werkt samen met Pantone

Woensdag 25 januari 2023

H&M introduceert deze maand de nieuwe collectie H&M Home 🖤 Pantone. Een selectie van woonaccessoires in twee verschillende kleursferen.
H&M werkt samen met Pantone
H&M werkt samen met Pantone H&M werkt samen met Pantone

Elk H&M Home kleurenpalet bevat Pantone-tinten die speciaal zijn gekozen vanwege hun effect op de zintuigen. De Calm & Soothing tinten omvatten pistache (2260C), petrol (548C), groen (5545C) en middenblauw (2178C) die volgens het bedrijf een gevoel van stabiliteit en rust brengen. Voor Energy & Joy zijn de vier kleurstellingen roze (707C), rood (3517C), oranje (2027C) en abrikoos (2022C) gekozen. Deze warmere kleuren moeten voor levendigheid en warmte zorgen en gevoelens als liefde en vreugde.

 

De collectie moderne interieurobjecten omvat kussenhoezen in drie tinten, een sculpturale vaas, een dienblad op voet, een gewoon dienblad, een bijzettafeltje, een sokkel voor de sier, en geurkaarsen in totaal zes verschillende kleurstellingen. De nieuwe producten zijn vanaf 26 januari verkrijgbaar.Links

www.pantone.com
www.hm.com/home
www.hm.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, kleur, kleurencombinatie, styling, interieurstyling, Pantone, accessoires, decoratie, kussensloop, H&M, #HMHome, #pantone

Gerelateerd nieuws
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als ht evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden