Lente/zomer collectie Essenza

Woensdag 25 januari 2023

De nieuwe collectie van bedtextielleverancier Essenza Home voor het eerste halfjaar 2023 heet Garden of Serenity.
Lente/zomer collectie Essenza
Lente/zomer collectie Essenza Lente/zomer collectie Essenza Lente/zomer collectie Essenza

Garden of Serenity is een droomwereld die fungeert als ultiem toevluchtsoord voor wanneer het voorjaar aanbreekt, zo stelt Essenza. Hier is het rustig en kalm, hoopvol en optimistisch. De kleuren zijn verzadigd en subtiel, maar ook kleurrijk en eigenzinnig. De lente in en de zomer tegemoet. Uitgevoerd in de allermooiste kleuren en met romantische prints.

 

De kleuren zijn tonaal en kleurrijk tegelijk. Het draait allemaal om de juiste combinaties. Binnen de collectie vind je zachte kleurcombinaties met hier een daar een kleurrijke uitschieter, maar altijd elegant en rustgevend.

 

De collectie is in twee thema's opgedeeld. In het eerste thema – Floral Romance – domineren rustgevende blauwtinten, gecombineerd met krachtig roze en fris groen voor een modisch en fris karakter.

Het tweede thema – Festina Lente – heeft een zacht en terughoudend kleurenpalet waarbij zachte geel- en roze tinten de hoofdrol spelen. Door deze kleuren naast elkaar te zetten, ontstaat een rustiger, doch kleurrijk geheel, zonder in te hoeven boeten op het gebruik van prints. De toevoeging van Marine Blue zorgt voor een onverwachte twist binnen dit thema en is perfect om verrassende combinaties mee te maken.

 

Het dessin Ophelia is voor zomer 2023 opnieuw geselecteerd. Afgelopen winter meer uitgesproken en expressief, nu ingetogen en elegant wat kleur betreft. Maen brengt een vleugje romantiek in de collectie met haar transparante look en elegante broderie. Dessin Lenthe laat takjes zien met blauwe bessen die geschilderd zijn met aquarel. Print Feda heeft met fineliner getekende bloemen, geïnspireerd op de decoratieve bloemen uit de art nouveau tijd. Phaedra bestaat uit een collage van verschillende onderdelen uit een boek uit het Rijksmuseum. Er staan onder andere granaatappels, peren, artisjokken, druiven, klaprozen, bramen en sinaasappels op.

 

Essenza kiest opnieuw voor duurzame materialen. Een aantal dekbedovertrekken zijn gemaakt van biologisch Gots-gecertificeerd katoen satijn, Lyocell en bamboe viscose. Een groot aantal accessoires zijn gemaakt van gerecycled polyester, 100% biologisch katoen of Gots-gecertificeerd katoen.Links

www.essenzahome.nl

Tags

nieuws, interieur, slapen, slaapcomfort, dekbedden, kussens, slopen, bedtextiel, bedmode, badjas, handdoek, kussen, poef, dekbedovertrekken, collectie, voorjaar, lente, prints, kleuren, accessoires, satijn, katoen, lyocell, bamboe, viscose, biologisch, gecertificeerd, rijksmuseum, #essenzahome, #gardensofserenity

Gerelateerd nieuws
Nieuwe duplistoffen
De duplistoffen-collectie van raamdecoratiespecialist B&C word uitgebreid met nieuwe serie metallics.
lees verder
AR voor online verkoop Mline
Matrassenmerk Mline, onderdeel van Beter Bed Holding, experimenteert met Augmented Reality ter ondersteuning van online verkopen.
lees verder
Veiling Jan Sikkes bij Troostwijk
Wegens faillissement is Jan Sikkes de grootste stoffen- en gordijnenzaak van Nederland definitief gesloten. De complete inboedel en in totaal een miljoen strekkende meter stof wordt wordt nu online geveild door Troostwijk Auctions.
lees verder
Smits naar Whoppah
Marketing directeur Sebastiaan Smits heeft de b2b-marktplaats Orderchamp verlaten om in april in dezelfde functie aan de slag te gaan bij een andere marktplaats, Whoppah.
lees verder
Koningin Maxima bezoekt Masterly
Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden