F+S Polstermöbel wil faillissement

Zaterdag 18 februari 2023

Meubelfabrikant F+S Polstermöbel GmbH, gevestigd in Weidhausen, wil een insolventieprocedure openen om het bedrijf kunnen herstructureren.
F+S Polstermöbel wil faillissement

F+S Polstermöbel / Fischer+Schreiner Polstermöbel is gespecialiseerd in gestoffeerde meubelen, op 13 februari vroeg de onderneming om het openen van een insolventieprocedure vanwege een dreigend faillissement. Volgens het bedrijf zijn de problemen veroorzaakt door de coronapandemie en de Oekraïne-crisis. Deze factoren hebben geleid tot een flinke omzetdaling en prijsstijgingen van grondstoffen en materialen.

 

Faillissement is volgens het bedrijf noodzakelijk om reorganisatie mogelijk te maken. De curator zegt dat F+S Polstermöbel bezig is om de continuïteit van het bedrijf veilig te stellen en te stabiliseren. Hij schat de kansen voor de toekomst van het bedrijf als goed in, als een geschikte investeerder kan worden gevonden. De activiteiten worden momenteel volledig voortgezet. Lonen en salarissen worden gedekt door het faillissementsgeld. Wat de toekomst zal brengen voor de 90 werknemers van het bedrijf is nog onbekend.Links

www.polstermoebel-mit-system.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, hotel, meubel, zitmeubel, meubelstoffering, verlies, failliet, faillissement, bankroet, overname, curator, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, #failliet, #fischerschreinerpolstermoebel

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Hergebruik van designiconen
Fritz Hansen lanceert Renew: een nieuw circulair model voor iconische modellen.
lees verder
 
K+R Interior Concepts failliet
lees verder
Nieuwe Gelderland catalogus
Meubelfabrikant presenteert met trots zijn nieuwe catalogus. Deze catalogus biedt niet alleen een compleet overzicht van onze uitgebreide collectie, maar ook hierin staan ook de nieuwste modellen van het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden