F+S Polstermöbel wil faillissement

Zaterdag 18 februari 2023

Meubelfabrikant F+S Polstermöbel GmbH, gevestigd in Weidhausen, wil een insolventieprocedure openen om het bedrijf kunnen herstructureren.
F+S Polstermöbel wil faillissement

F+S Polstermöbel / Fischer+Schreiner Polstermöbel is gespecialiseerd in gestoffeerde meubelen, op 13 februari vroeg de onderneming om het openen van een insolventieprocedure vanwege een dreigend faillissement. Volgens het bedrijf zijn de problemen veroorzaakt door de coronapandemie en de Oekraïne-crisis. Deze factoren hebben geleid tot een flinke omzetdaling en prijsstijgingen van grondstoffen en materialen.

 

Faillissement is volgens het bedrijf noodzakelijk om reorganisatie mogelijk te maken. De curator zegt dat F+S Polstermöbel bezig is om de continuïteit van het bedrijf veilig te stellen en te stabiliseren. Hij schat de kansen voor de toekomst van het bedrijf als goed in, als een geschikte investeerder kan worden gevonden. De activiteiten worden momenteel volledig voortgezet. Lonen en salarissen worden gedekt door het faillissementsgeld. Wat de toekomst zal brengen voor de 90 werknemers van het bedrijf is nog onbekend.Links

www.polstermoebel-mit-system.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, hotel, meubel, zitmeubel, meubelstoffering, verlies, failliet, faillissement, bankroet, overname, curator, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, #failliet, #fischerschreinerpolstermoebel

Gerelateerd nieuws
 
Shinzo loungestoel Walter Knoll
lees verder
Smits naar Whoppah
Marketing directeur Sebastiaan Smits heeft de b2b-marktplaats Orderchamp verlaten om in april in dezelfde functie aan de slag te gaan bij een andere marktplaats, Whoppah.
lees verder
Koningin Maxima bezoekt Masterly
Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.
lees verder
Bedden geïnspireerd door poolgebied
Arctic Living is een nieuw meubel- en beddenmerk, dat richt zich op avontuurlijke consumenten tussen de 25 en 45 jaar, genieten van het buitenleven en gefascineerd zijn door de Arctic.
lees verder
Krachtige ronde bank
Meubelfabrikant Marie’s Corner uit Wavre heeft een eigen interpretatie gegeven aan de ronde zitbank.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden