Vier nieuwe sofa’s van Turri

Vrijdag 17 februari 2023

Dit voorjaar komt Italiaanse meubelfabrikant Turri met een aantal nieuwe designbanken. Met de nieuwste collecties flirt het bedrijf met een moderne stijl, maar blijft trouw aan Italiaanse vakmanschap.
Vier nieuwe sofa’s van Turri
Vier nieuwe sofa’s van Turri Vier nieuwe sofa’s van Turri Vier nieuwe sofa’s van Turri

De sofa Azul, ontworpen door Paola Navone van Otto Studio, versterkt het vakmanschap van Turri door te experimenteren met nieuwe verhoudingen en afmetingen. Het macroweefsel van de bank in blauw fluweel, met zijn orthogonale stijl, onthult volgens Turri de schoonheid van de imperfectie door het handwerk.

 

De Domus sofa van Matteo Nunziati heeft een strakker design. Naden, precies en regelmatig, bepalen de structuur van de zitting en rugleuning, terwijl er verschillende maten en combinaties mogelijk zijn. De bekleding van deze bank van Nunziati wordt geleverd in stof of leer. Beschikbaar zijn: een fauteuil, tweezitter, driezitter en vierzitter.

 

Hoofdrol in het design van Net sofa is eucalyptushout. Een geweven lederen paneel omsluit lederen of stoffen kussens aan de zijkanten, terwijl metalen details contrasteren met de voorkant van de armleuningen. De vierde nieuwe bank is van ontwerper Giuseppe Viganò. Drum is verrijkt met metalen inzetstukken, gecombineerd met een walnoothouten structuur. Hierop liggen grote, losse kussens. De bank is er, als twee- en driezits fauteuilversies, of in een modulaire configuratie. Optioneel kunnen de zijpanelen van de armleuningen bekleed worden met glad of geweven leer.

 

Turri Design opereert in Nederland en België vanuit het Italiaanse hoofdkantoor.Links

www.turri.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, meubel, kast, bijzettafel, stoel, eetkamer, bank, sofa, fauteuil, lounge stoel, stoel, designmeubelen, meubelontwerpstudio, #turriitalia

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
 
Growing Homes - Meubelbeurs 2024
lees verder
2 Nieuwe winkels Jysk
Jysk zet de uitbreiding in Nederland voort met de opening van twee nieuwe winkels.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden