ETC klaar voor nieuwe jaar

Woensdag 18 december 2019

Nog even en dan is het voor de meeste bedrijven tijd voor een welverdiende kerstvakantie. Zo ook voor de exposanten van het ETC Design Center. Er wordt echter al weer volop vooruit gekeken naar 2020.
ETC klaar voor nieuwe jaar
ETC klaar voor nieuwe jaar ETC klaar voor nieuwe jaar

Bij binnenkomst bij het ETC Design Center valt het meteen op, de lift is in gebruik! Op de laatste Trade Day van 2019 zijn veel exposanten duidelijk blij dat ze een vakantie in het verschiet hebben. Zo ook Claire Declemy, van Belliny Fabrics. Zij gebruikt deze tijd om op te laden voor het nieuwe jaar, waarin de merken die zij vertegenwoordigt allemaal met hun nieuwe collecties komen. Meubelmerk Label van der Berg komt in 2020 met een hoekbank variant van hun bank Mody Dick (foto 1) daarnaast is ook een nieuwe bank in ontwikkeling, die door Declemy de 'plofbank' genoemd wordt.

 

Roomservice van Jos van Schendel verdeelt twee Italiaanse merken, meubelmerk i 4 Mariani en slaapmerk FlexteamIsland (foto 2) is een nieuw bank van Mariani, het model heeft zwart stalen sledepoten en zweeft vrij van de vloer. De bank bestaat uit vaste poef elementen met losse arm en rug leuningen, opvallend detail is de ingelegde contrasterende bies. De leuningen zijn kantelbaar naar voren, voor een actieve zit. Door de modulaire samenstelling van de bank kunnen allerlei opstellingen gecreëerd worden.  

 

Imperial Collection is een Nederlandse meubelfabrikant, die zich richt op tijdloos maatwerk. In 2020 breidt het bedrijf de collectie uit met verschillende nieuwe stoffen, volgens eigenaar Imko Molenbuur draagt de klant ook vaak stoffen aan. Een nieuw Italiaans stoffenhuis moet echter ook weer nieuwe mogelijkheden bieden. De meubelen worden in Veendam in eigen huis bekleed.

 

Vanaf 6 januari 2020 is het ETC Design Center in Culemborg wekelijks weer iedere maandag geopend van 10-17 uur. Zondag 2 februari is er de Consumenteninspiratiedag, op maandag 3 en dinsdag 4 februari gevolgd door de voorjaars ETC Design Experience.

 

 Links

www.etcdesigncenter.nl
www.belliny.nl
www.flexteam.it
www.i4mariani.com
www.label.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #etcdesignexperience, #belliny, #labelvandenberg, #Imperialcollection, #roomservice, #mariani

Gerelateerd nieuws
Effen in spotlicht bij Artex
Artex heeft een passie voor uniís. De kleuren van de stoffenfabrikant worden in de verfkeuken van het bedrijf gemaakt. Een samenspel tussen ontwerpers en verfkeukenspecialisten.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die geÔnteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Avery Dennison verdeelt Squid
Het decoratieve plakfolie Squid, van Lampe Textiles, wordt vanaf september exclusief aan de grafische industrie verdeeld door Avery Dennison.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden