Headlam op Incoda 2020

Dinsdag 17 december 2019

'Keep Moving!' is het motto van Headlam in 2020. De groothandel verklapt in zijn nieuwsbrief alvast dat het aanwezig is op de Interieur Collectie Dagen.
Headlam op Incoda 2020

Volgens Headlam zijn de Interieur Collectie Dagen (Incoda) dé plek om de nieuwste collecties van prominente merken op het gebied van vloeren, raamdecoratie, wandbekleding, stoffering en meer te ontdekken. De grossier belooft dat zijn stand in het oog zal springen op een prominente plek op de beursvloer (zie foto).

 

Momenteel is Headlam al bezig met de voorbereidingen voor Incoda 2020 (13-15 september). De feestdagen staan eerst echter nog voor de deur, daarom werkt de groothandel met aangepaste openingstijden. Het hoofdkantoor is op dinsdag 24 december tot 16 uur en op maandag 30 december tot 12 uur bereikbaar. Verder zijn alle vestigingen van 25 december t/m 1 januari gesloten. Service Centra Houten en Rotterdam zijn op maandag 6 januari tot 14 uur geopend.Links

www.headlam.nl
www.interieurcollectiedagen.nl
www.evenementenhal.nl
www.incoda.nl
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloerbedekking, pvc, lvt, vinyl, laminaat, karpet, tapijt, tegel, tapijttegel, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, stof, rolgordijn, plissť, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #lifestyleinterior, #headlam, #incoda, #interieurcollectiedagen.

Gerelateerd nieuws
Effen in spotlicht bij Artex
Artex heeft een passie voor uniís. De kleuren van de stoffenfabrikant worden in de verfkeuken van het bedrijf gemaakt. Een samenspel tussen ontwerpers en verfkeukenspecialisten.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
Avery Dennison verdeelt Squid
Het decoratieve plakfolie Squid, van Lampe Textiles, wordt vanaf september exclusief aan de grafische industrie verdeeld door Avery Dennison.
lees verder
 
Verlies Quickstep fabrikant
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden