Headlam op Incoda 2020

Dinsdag 17 december 2019

'Keep Moving!' is het motto van Headlam in 2020. De groothandel verklapt in zijn nieuwsbrief alvast dat het aanwezig is op de Interieur Collectie Dagen.
Headlam op Incoda 2020

Volgens Headlam zijn de Interieur Collectie Dagen (Incoda) dé plek om de nieuwste collecties van prominente merken op het gebied van vloeren, raamdecoratie, wandbekleding, stoffering en meer te ontdekken. De grossier belooft dat zijn stand in het oog zal springen op een prominente plek op de beursvloer (zie foto).

 

Momenteel is Headlam al bezig met de voorbereidingen voor Incoda 2020 (13-15 september). De feestdagen staan eerst echter nog voor de deur, daarom werkt de groothandel met aangepaste openingstijden. Het hoofdkantoor is op dinsdag 24 december tot 16 uur en op maandag 30 december tot 12 uur bereikbaar. Verder zijn alle vestigingen van 25 december t/m 1 januari gesloten. Service Centra Houten en Rotterdam zijn op maandag 6 januari tot 14 uur geopend.Links

www.headlam.nl
www.interieurcollectiedagen.nl
www.evenementenhal.nl
www.incoda.nl
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloerbedekking, pvc, lvt, vinyl, laminaat, karpet, tapijt, tegel, tapijttegel, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, stof, rolgordijn, plissÚ, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #lifestyleinterior, #headlam, #incoda, #interieurcollectiedagen.

Gerelateerd nieuws
 
Headlam over open confectie
lees verder
Nieuwkomers bij Woonindustrie
Van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de jaarlijkse Voorjaarsvakbeurs plaats in De Woonindustrie (DWI). Martien Meiland is te gast op de consumentendag en er zijn verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Forse investering in Gerflor
Cobepa, een investeringsvennootschap van een van de aandeelhouders van bierbrouwer AB InBev, gaat honderden miljoenen euro's investeren in de Franse vinylvloerenproducent Gerflor.
lees verder
 
Sustainable Luxury van Vriesco
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden