Nieuwe topman Otto

Dinsdag 17 december 2019

Na een carričre van 17 jaar verlaat Michael Heller (53) aan het einde van het jaar de Duitse online retailer Otto Group. Zijn opvolger is inmiddels bekend.
Nieuwe topman Otto

Bobo Kipper (53, foto) zal Michael Heller vanaf 1 januari 2020 gaan opvolgen als verantwoordelijke voor de nieuwe afdeling 'Retail and Marketplace' die voorkomt uit de afdeling 'Categories' van Otto, het belangrijkste bedrijfsonderdeel van de groep.

Otto is zich aan het ontwikkelen van klassieke (postorder)warenhuis naar een platform dat zich vooral focust op home en living. Sinds 1998 is het bedrijf online en sinds 2010 is men gestopt met de dikke catalogi. In Nederland heeft het een vestiging in Tilburg.Links

www.otto.nl
www.ottogroup.com

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, keten, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, wand, behang, vloer, meubel, tafel, eettafel, bed, boxspring, matras, lampen, verlichting, gordijn, jaloezie, rolgordijn, raam, raamdecoratie, deco, decoratie, wand, behang, bekleding, muur, woonkamer, slaapkamer, eetkamer, kinderkamer, kantoor, retail, online, webwinkel, webshop, etail, personalia, #otto, #ottogroup

Gerelateerd nieuws
 
Headlam over open confectie
lees verder
Nieuwkomers bij Woonindustrie
Van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de jaarlijkse Voorjaarsvakbeurs plaats in De Woonindustrie (DWI). Martien Meiland is te gast op de consumentendag en er zijn verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Dots collectie van Kettal
Kettal begon het jaar 2020 met deelname aan vakbeurs IMM. Hier toonde het Spaanse bedrijf zijn meest recente collecties, waaronder de Dot lampcollectie.
lees verder
 
Sustainable Luxury van Vriesco
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden