Nieuwe topman Otto

Dinsdag 17 december 2019

Na een carrière van 17 jaar verlaat Michael Heller (53) aan het einde van het jaar de Duitse online retailer Otto Group. Zijn opvolger is inmiddels bekend.
Nieuwe topman Otto

Bobo Kipper (53, foto) zal Michael Heller vanaf 1 januari 2020 gaan opvolgen als verantwoordelijke voor de nieuwe afdeling 'Retail and Marketplace' die voorkomt uit de afdeling 'Categories' van Otto, het belangrijkste bedrijfsonderdeel van de groep.

Otto is zich aan het ontwikkelen van klassieke (postorder)warenhuis naar een platform dat zich vooral focust op home en living. Sinds 1998 is het bedrijf online en sinds 2010 is men gestopt met de dikke catalogi. In Nederland heeft het een vestiging in Tilburg.Links

www.otto.nl
www.ottogroup.com

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, keten, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, wand, behang, vloer, meubel, tafel, eettafel, bed, boxspring, matras, lampen, verlichting, gordijn, jaloezie, rolgordijn, raam, raamdecoratie, deco, decoratie, wand, behang, bekleding, muur, woonkamer, slaapkamer, eetkamer, kinderkamer, kantoor, retail, online, webwinkel, webshop, etail, personalia, #otto, #ottogroup

Gerelateerd nieuws
Effen in spotlicht bij Artex
Artex heeft een passie voor uni’s. De kleuren van de stoffenfabrikant worden in de verfkeuken van het bedrijf gemaakt. Een samenspel tussen ontwerpers en verfkeukenspecialisten.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster Mariënhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
 
Najaar bij Mrs.Me
lees verder
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die geïnteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden