Awards voor twee nieuwe Jori meubels

Dinsdag 17 december 2019

De hypergestyleerde relax Daydreaner van designer Joachim Nees (D) en ergonomische fauteuil Fuga van ontwerper Frans Schrofer (NL) van Jori zijn beide bekroond door een internationale vakjury.
Awards voor twee nieuwe Jori meubels
Awards voor twee nieuwe Jori meubels

Begin 2019 presenteerde Jori op de meubelbeurs IMM de creaties van twee internationale designers, die hiermee hun debuut maken als ontwerper voor het Belgische zitmeubelbedrijf. De Duitse designer Joachim Nees geeft met zijn interpretatie van de relax Daydreamer (foto 1) de aanzet tot verjonging en vernieuwing van Jori's relaxcollectie. In het kader van de Iconic Interior Awards bekroonde de vakjury deze creatie als Best of the Best binnen de categorie Seating Furniture en als dé winnaar van de German Design Awards 2020 binnen de categorie Furniture. De relaxstoel krijgt daarom een prominente plaats op de Iconic Interior Awards Exhibition tijdens IMM 2020.

 

Ook fauteuil Fuga (foto 2), vrucht van de debuut-samenwerking met Nederlandse designer Frans Schrofer, kreeg een eervolle erkenning. De coconvormige zetelcreatie ontving van de onafhankelijke Nederlandse vakjury unaniem de award van Goed Industrieel Ontwerp (GIO) en kwam hiermee in aanmerking voor een ereplaats tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven.

 

IMM vindt plaats van 13-19 januari 2020, van maandag tot vrijdag van 9-18 uur, zaterdag van 10-18 uur en zondag van 10-17 uur. Tickets zijn hier te krijgen. Er zijn een gelimiteerd aantal gratis IMM-toegangskaarten voor lezers van Interieurjournaal, klik hier!Links

www.imm-cologne.com
www.jori.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, eetkamer, woonkamer, zitmeubel, meubel, bank, fauteuil, chaise longue, hangmat, sofa, lounge, tafel, salontafel, bijzettafel, #imm, #immcologne, #imm20, #imm2020, #jori

Gerelateerd nieuws
Nieuwkomers bij Woonindustrie
Van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de jaarlijkse Voorjaarsvakbeurs plaats in De Woonindustrie (DWI). Martien Meiland is te gast op de consumentendag en er zijn verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
Martin Visser in Centraal Museum
Vanaf 14 maart staat de Nederlandse vormgever Martin Visser (1922-2009) centraal in het Centraal Museum in Utrecht. Het is in 2020 zestig jaar geleden dat Visser zijn beroemde slaapbank ontwierp.
lees verder
Nostalgisch Zuiver
Interieurbedrijf Zuiver toonde op vakbeurs IMM zijn nieuwe lente/zomer collectie. Ook het Zuiver merk Dutchbone introduceert dit voorjaar verschillende noviteiten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden