Awards voor twee nieuwe Jori meubels

Dinsdag 17 december 2019

De hypergestyleerde relax Daydreaner van designer Joachim Nees (D) en ergonomische fauteuil Fuga van ontwerper Frans Schrofer (NL) van Jori zijn beide bekroond door een internationale vakjury.
Awards voor twee nieuwe Jori meubels
Awards voor twee nieuwe Jori meubels

Begin 2019 presenteerde Jori op de meubelbeurs IMM de creaties van twee internationale designers, die hiermee hun debuut maken als ontwerper voor het Belgische zitmeubelbedrijf. De Duitse designer Joachim Nees geeft met zijn interpretatie van de relax Daydreamer (foto 1) de aanzet tot verjonging en vernieuwing van Jori's relaxcollectie. In het kader van de Iconic Interior Awards bekroonde de vakjury deze creatie als Best of the Best binnen de categorie Seating Furniture en als dé winnaar van de German Design Awards 2020 binnen de categorie Furniture. De relaxstoel krijgt daarom een prominente plaats op de Iconic Interior Awards Exhibition tijdens IMM 2020.

 

Ook fauteuil Fuga (foto 2), vrucht van de debuut-samenwerking met Nederlandse designer Frans Schrofer, kreeg een eervolle erkenning. De coconvormige zetelcreatie ontving van de onafhankelijke Nederlandse vakjury unaniem de award van Goed Industrieel Ontwerp (GIO) en kwam hiermee in aanmerking voor een ereplaats tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven.

 

IMM vindt plaats van 13-19 januari 2020, van maandag tot vrijdag van 9-18 uur, zaterdag van 10-18 uur en zondag van 10-17 uur. Tickets zijn hier te krijgen. Er zijn een gelimiteerd aantal gratis IMM-toegangskaarten voor lezers van Interieurjournaal, klik hier!Links

www.imm-cologne.com
www.jori.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, eetkamer, woonkamer, zitmeubel, meubel, bank, fauteuil, chaise longue, hangmat, sofa, lounge, tafel, salontafel, bijzettafel, #imm, #immcologne, #imm20, #imm2020, #jori

Gerelateerd nieuws
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die ge´nteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden