Duitse duurzaamheid op IMM

Maandag 16 december 2019

Tijdens vakbeurs IMM van 13-19 januari is in themawereld Home de trendtentoonstelling 'Future Interiors - designed in Germany' te vinden. Deze zet Duitse interieurmerken in de schijnwerpers, met speciale focus op duurzaamheid.
Duitse duurzaamheid op IMM

Dankzij de hoge participatiegraad van exposanten van de interieurvakbeurs IMM in Keulen is de speciale tentoonstelling Future Interiors - designed in Germany volgens organisator Koelmesse een van de hoogtepunten van Home, het op beleving heringerichte noordelijke gedeelte van de beurs.

 

Volgens Koelnmesse gaat het bij duurzame interieurs om vele factoren: bestendigheid, ontwerp, kwaliteit en het gebruik van ecologische materialen. Er zijn Duitse interieurmerken die deze waarden niet alleen belichamen, maar deze ook verenigen met hedendaagse eisen voor multifunctionaliteit en universeel ontwerp, die in de toekomst nog belangrijker zullen worden. De tentoonstelling Future Interiors - designed in Germany demonstreert dit met productvoorbeelden, van kruk tot inbouwkeuken.

 

Dit speciale evenement in het centrum van hal 10.2 is samengesteld door trendexpert en interieurontwerpster Katrin de Louw (Trendfilter). De tentoonstelling is onderverdeeld in de secties Universal Design, Ecological Materials, Sustainable Color, Multifunctional en Long-Living Quality. Er zijn op 150m2 producten te zien van Duitse fabrikanten zoals Bali, Möbelwerke A. Decker, Hartmann Möbelwerke, Hey-Sign, Himolla Polstermöbel, Kare Design, Koinor Polstermöbel, Ponsel Polstermöbel, Schöner Wohnen, Venjakob en Wimmer Wohnkollektion.

 

IMM vindt plaats van 13-19 januari 2020. Maandag tot vrijdag van 9-18 uur, zaterdag van 10-18 uur en zondag van 10-17 uur. Tickets zijn hier te krijgen. Er zijn een gelimiteerd aantal gratis IMM-toegangskaarten voor lezers van Interieurjournaal, klik hier!Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, licht, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, Interzum, plaatmateriaal, beslag, koeln, keulen, koelnmesse, messe, K÷ln, K÷lnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, Domotica, #imm, #immcologne, #imm20, #imm2020, #dashaus, #smartvillage, #futureinteriors, #designedingermany

Gerelateerd nieuws
 
Headlam over open confectie
lees verder
Nieuwkomers bij Woonindustrie
Van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de jaarlijkse Voorjaarsvakbeurs plaats in De Woonindustrie (DWI). Martien Meiland is te gast op de consumentendag en er zijn verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Dots collectie van Kettal
Kettal begon het jaar 2020 met deelname aan vakbeurs IMM. Hier toonde het Spaanse bedrijf zijn meest recente collecties, waaronder de Dot lampcollectie.
lees verder
Forse investering in Gerflor
Cobepa, een investeringsvennootschap van een van de aandeelhouders van bierbrouwer AB InBev, gaat honderden miljoenen euro's investeren in de Franse vinylvloerenproducent Gerflor.
lees verder
 
Sustainable Luxury van Vriesco
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden