Perfect plaatje met Simplehuman

Maandag 16 december 2019

Simplehuman, fabrikant van designvoorwerpen die het leven efficiŽnter maken, introduceert de sensorspiegel SE met ingebouwde telefoonhouder.
Perfect plaatje met Simplehuman
Perfect plaatje met Simplehuman Perfect plaatje met Simplehuman

De sensorspiegel SE vergroot vijf keer, maar desondanks blijft het hele gezicht volgens Simplehuman goed te zien. Ieder detail is zichtbaar zonder de weerspiegeling te vervormen. De spiegel is geheel te kantelen en heeft een geïntegreerde opbergruimte voor het snoer.

 

De ledlamp in de sensorspiegel SE gaat automatisch aan als een gezicht dichtbij komt en gaat volgens Simplehuman jarenalng mee. Het bekende tru-lux-verlichtingssysteem heeft een kleurweergave-index van 95 (CRI), waarmee het volledige kleurenspectrum van natuurlijk zonlicht wordt nagebootst. Door de telefoonhouder is het mogelijk om een telefoon neer te zetten wanneer de spiegel wordt gebruikt. Dit is volgens het bedrijf ideaal voor het volgen of het maken van YouTube-video’s, zoals make-up tutorials. Via de USB-poort wordt de telefoon direct opgeladen.

 

De prijs van de sensorspiegel is € 179,99. Hij is 38,1cm hoog en 23,1cm breed. Simplehuman wordt verdeeld door TTP Concepts en het merk is van 7-11 februari te vinden op vakbeurs Ambiente in Frankfurt.Links

www2.simplehuman.com/nl/
www.ttpconcepts.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, lifestyle-product, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, , kleinmeubel, verlichting, licht, verlichting, #simplehuman, #ttpconcepts, #ambiente, #ambiente2020

Gerelateerd nieuws
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Doe-het-zelf lamp van LZF
De nieuwste lamp van Spaanse verlichtingsfabrikant LZF is Maruja, een hanglamp die de gebruiker zelf monteert.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur SaŰne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp geÔntroduceerd: de Torch.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden