Perfect plaatje met Simplehuman

Maandag 16 december 2019

Simplehuman, fabrikant van designvoorwerpen die het leven efficiŰnter maken, introduceert de sensorspiegel SE met ingebouwde telefoonhouder.
Perfect plaatje met Simplehuman
Perfect plaatje met Simplehuman Perfect plaatje met Simplehuman

De sensorspiegel SE vergroot vijf keer, maar desondanks blijft het hele gezicht volgens Simplehuman goed te zien. Ieder detail is zichtbaar zonder de weerspiegeling te vervormen. De spiegel is geheel te kantelen en heeft een geïntegreerde opbergruimte voor het snoer.

 

De ledlamp in de sensorspiegel SE gaat automatisch aan als een gezicht dichtbij komt en gaat volgens Simplehuman jarenalng mee. Het bekende tru-lux-verlichtingssysteem heeft een kleurweergave-index van 95 (CRI), waarmee het volledige kleurenspectrum van natuurlijk zonlicht wordt nagebootst. Door de telefoonhouder is het mogelijk om een telefoon neer te zetten wanneer de spiegel wordt gebruikt. Dit is volgens het bedrijf ideaal voor het volgen of het maken van YouTube-video’s, zoals make-up tutorials. Via de USB-poort wordt de telefoon direct opgeladen.

 

De prijs van de sensorspiegel is € 179,99. Hij is 38,1cm hoog en 23,1cm breed. Simplehuman wordt verdeeld door TTP Concepts en het merk is van 7-11 februari te vinden op vakbeurs Ambiente in Frankfurt.Links

www2.simplehuman.com/nl/
www.ttpconcepts.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, lifestyle-product, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, , kleinmeubel, verlichting, licht, verlichting, #simplehuman, #ttpconcepts, #ambiente, #ambiente2020

Gerelateerd nieuws
Dots collectie van Kettal
Kettal begon het jaar 2020 met deelname aan vakbeurs IMM. Hier toonde het Spaanse bedrijf zijn meest recente collecties, waaronder de Dot lampcollectie.
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
Nostalgisch Zuiver
Interieurbedrijf Zuiver toonde op vakbeurs IMM zijn nieuwe lente/zomer collectie. Ook het Zuiver merk Dutchbone introduceert dit voorjaar verschillende noviteiten.
lees verder
Winnaars Pure Talent Contest IMM
De prijswinnaars van de 17e Pure Talents Contest, 's werelds meest gerenommeerde internationale wedstrijd voor ontwerpers die nog studeren of net hun opleiding hebben afgerond, zijn bekend. Op IMM waren de ontwerpen te zien en werden de prijzen uitgereikt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden