Drie dimensionele stoffen Vescom

Maandag 19 oktober 2020

Vescom levert wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen voor de projectmarkt. Dit najaar vernieuwt het bedrijf twee van zijn gordijnstoffen. Daardoor passen de kwaliteiten Naltar en Delos volgens de firma beter bij de huidige tijd.
Drie dimensionele stoffen Vescom
Drie dimensionele stoffen Vescom Drie dimensionele stoffen Vescom

Volgens Vescom hebben zowel Naltar als Delos meer kleurrijke, levendige en expressieve tinten gekregen. Dankzij slimme combinaties van kleuren en weefselstructuren komen de garen geverfde melanges volgens de fabrikant in drie dimensies tot leven.

 

Naltar (foto 1) en Delos (foto 2) zijn beide gemaakt van brandvertragend polyester. Bovendien kunnen ook deze gordijnstoffen op 70°C worden gewassen. Naltar is een weefsel met een verticale organische 3D ribstructuur in tonale tinten. Delos is een allover 3D gestructureerd weefsel met een tweetonig gekleurd, glanzend gareneffect.

 

Klanten kunnen gratis stalen van de vernieuwde stoffen aanvragen via de website van Vescom.Links

www.vescom.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, textiel, wonen, woning, woon, design, bekleding, stoffering, wand, wandbekleding, vinlywandbekleding, afwerking, muur, wandafwerking, woonkamer, behang, projectinrichting, project, kantoor, #vescom, #Naltar, #Delos

Gerelateerd nieuws
 
Salone Milaan weer later
lees verder
Indiase warmte Designers Guild
Volgens de leverancier van interieurstoffen en wandbekleding Designers Guild vieren de nieuwe Minakari collecties de warmte van India.
lees verder
Cyberaanval Headlam
De Headlam Group Plc is helaas slachtoffer geworden van een cyberaanval. Hierbij werden bepaalde backofficesystemen in kantoren in het VK en Nederland getroffen. Inmiddels is uitgebreid onderzoek gaande om de oorzaak en impact hiervan te achterhalen.
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
 
Doorpaper van Instabilelab
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden