Water en vuur bij Frankly

Vrijdag 16 oktober 2020

Frankly, het bedrijf van Femke Derks uit Amsterdam levert plaids, bedlinnen en karpetten. De naam van het bedrijf staat voor de Nederlandse directheid. Dit najaar worden verschillende nieuwe kleden ge´ntroduceerd.
Water en vuur bij Frankly
Water en vuur bij Frankly Water en vuur bij Frankly

Eerder besteedde Interieurjournaal al aandacht aan twee nieuwe karpetten van Diederik van Dam, die inspiratie lenen uit de natuurlijke wereld. De natuur speelt ook een rol in Second Nature, van architect Els van Egmond. Dit is een vloerkleed dat oogt als een rivier, die stenen tot kiezelstenen vormt. Second Nature (van 100% mohair) heeft aan asymmetrische vorm met een zachte vloeiende lijn aan de rand van het tapijt. Het karpet is er in drie vormen, negen kleuren, of elke kleur uit de mohair kleurendoos van Frankly.

 

Samen met interieurduo Nicemakers ontwikkelde Frankly het Night Fire vloerkleed, met patroon. Het patroon is gebaseerd op acht verschillende eucalyptuskleuren, die gemengd zijn in 19 kleurmixen om een subtiel ton sur ton effect te creëren. Het karpet is van 100% eucalyptusgaren. De uni versie van Night Fire is vernieuwd, het bamboegaren is gemengd met eucalyptusgaren om kleurenmixen te creëren. Dit garen is getuft met een hoge dichtheid, waardoor een bijna fluweelachtig oppervlak ontstaat. Het karpet is verkrijgbaar in acht standaardkleuren, in elke maat en vorm.Links

www.frankly.amsterdam/nl/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, karpet, vloerkleed, kleed, groothandel, grossier, #frankly, #franklyamsterdam, #diederikdam, #elsvanegmond, #secondnature, #nicemakers, #Nightfire

Gerelateerd nieuws
Bamboekarpetten
Na karpetten van hennep heeft Indikon onder het label Carpet Edition nu een nieuwe lijn karpetten van bamboe en katoen gepresenteerd.
lees verder
 
Bob naar Ball
lees verder
Best Wool in Piet Hein Eek hotel
Nog even en dan opent het hotel van Piet Hein Eek, aan de Halvemaanstraat op Strijp-R in Eindhoven. Een opvallend element in de dertien kamers zijn de kleurrijke, wollen vloerkleden en het tapijt van Best Wool, mede ontworpen met Studio Rens.
lees verder
HQ Karpetten
Vloeren- en deurmattenspecialist Hamat uit Genemuiden heeft nieuwe karpetten ge´ntroduceerd: de HQ Devotion collectie.
lees verder
 
Brusselse wafels in DWI
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden