Brusselse wafels in DWI

Maandag 19 oktober 2020

Op maandag 2 november is het bij DWI Marketday BXL, een alternatief voor Meubelbeurs Brussel. Ontmoet de makers onder het genot van een Belgische wafel.
Brusselse wafels in DWI

Elke maandag is het Marketday bij DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein en de eerste maandag van de maand Marketday XL. Dan zijn ook de afdelingen slapen, verlichting en accessoires en decoratie bemand.

De eerstkomende maandag, 2 november, is het zelfs Marketday BXL (staat voor Bruxelles of Brussel) waarmee DWI een veilig inkoopalternatief voor de Meubelbeurs Brussel biedt. De Meubelbeurs Brussel zou begin november (8-11) gehouden worden, maar werd twee maanden geleden vanwege corona afgeblazen. In Nieuwegein bent u op 2 november welkom van 10-17 uur en wordt er getrakteerd op een Belgische wafel.

De DWI heeft een 'doorstroomlocatie' van 35.000m2, waardoor exposanten voor een veilige en verantwoorde ontvangst kunnen zorgen. Wel is vooraf registreren verplicht, wat kan via deze link.


Overigens is DWI ook op dinsdag tot en met vrijdag open voor een afspraak met een exposant.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdaybxl, marketdayxl, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #marketday, #marketdaybxl, #marketdayxl

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Nieuw bed Pure
Beddenmaker Loof maakt naar eigen zeggen duurzame houten bedden in Nederland en heeft nu een nieuw model in de collectie.
lees verder
PPC Nieuwegein
In de zomer van 2021 verwacht de Plinten & Profielen Centrale (PPC) een zesde filiaal te openen in NIeuwegein.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden