Trendlezing BNS Crisp in ETC

Maandag 19 oktober 2020

Op 9 november is BNS Crisp te gast in het ETC Design Center Europe. Hier organiseert de vereniging voor stylisten een lezing over de nieuwe Heimtextil trends. Nothing New, Everything New.
Trendlezing BNS Crisp in ETC

Ongeremd consumeren door een groeiende bevolking laat ons als gebruiker en industrie achter met gevulde zolders en kasten en met groeiende archieven, voorraden en afvalbergen. Omdat wij ons zullen moeten aanpassen, in relatie tot een duurzame toekomst, is het tijd voor een heroverweging. Dit is in het kort de boodschap van Nothing New, Everything New, de Heimtextil trends voor 2021/2022.

 

Deze trendlezing wordt gegeven door trendwatcher, Anne Marie Commandeur (zie foto). Zij is in de afgelopen 13 jaar, samen met een internationaal gezelschap van trendwatchers, betrokken geweest bij de ontwikkeling van het Heimtextil trendboek. Natuurlijk stimuleert BNS Crisp zijn leden om de lezing te combineren met een bezoek aan het ETC Design Center Europe, om hier de 120 exposanten en 500 interieurmerken te leren kennen.

 

Vanwege de Covid richtlijnen is het aantal plaatsen voor de lezing beperkt. Inschrijven voor de ochtend of middagsessie kan hier.Links

www.bnscrisp.nl
www.etcdesigncenter.nl
www.heimtextil.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, tradedays, Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, brancheorganisatie, branchevereniging, stylist, binnenhuisarchitect, interieurontwerp,ontwerp, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, #crisp, #bnscrisp,#etcdesigncenter, #etcexpo, #ETCDesignExperience, #Heimtextil, #trendcouncil, #NothingNewEverythingNew

Gerelateerd nieuws
Warmte in de slaapkamer
Opgewekt en warm, dat is volgens De Witte Litaer (DWL) de nieuwe kleurentrend voor slaapkamers. Het zorgt voor een intieme sfeer als je naar bed gaat en je staat er ’s ochtends energiek mee op.
lees verder
 
Salone Milaan weer later
lees verder
Indiase warmte Designers Guild
Volgens de leverancier van interieurstoffen en wandbekleding Designers Guild vieren de nieuwe Minakari collecties de warmte van India.
lees verder
De rollen van een bank
Furnea is een ruim geassorteerde meubelwinkel die naast naast meubelen ook bedden, verlichting, accessoires en karpetten verkoopt, maar ook vloeren legt. Hoe kies je een goed assortiment.
lees verder
Cyberaanval Headlam
De Headlam Group Plc is helaas slachtoffer geworden van een cyberaanval. Hierbij werden bepaalde backofficesystemen in kantoren in het VK en Nederland getroffen. Inmiddels is uitgebreid onderzoek gaande om de oorzaak en impact hiervan te achterhalen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden