Designlampen via Lamptwist

Dinsdag 22 december 2020

Lamptwist is een online winkelier met design lampen en verlichting op voorraad van maar liefst ruim 120 bekende of opkomende labels.
Designlampen via Lamptwist
Designlampen via Lamptwist Designlampen via Lamptwist Designlampen via Lamptwist Designlampen via Lamptwist Designlampen via Lamptwist

Lamptwist is gevestigd op zo'n 40 km ten Zuidoosten van Brussel in Corbais (Mont-Saint-Guibert). De webshop van Nicolas en Gilles Marchand en Robbie Nevens is een officieel geautoriseerde retailer van alle merken die op hun website te vinden zijn. Uiteraard zijn alle verlichting en lampen volledig authentiek. Naast de online winkel heeft het bedrijf overigens ook een fysieke showroom, aan de Rue de Corbais 179.

Prachtige en unieke design lampen zijn de passie van de (r)etailer, die alleen armaturen met een verhaal en achtergrond verkoopt. Lamptwist heeft zowel lampen van bekende merken als van opkomende designers in voorraad. De missie is om bezoekers te inspireren door hen de kans te geven om lampen te kopen die ze nog nooit eerder hebben gezien. Armaturen voor binnen en buiten, alsook de lichtbronnen zelf, alles is leverbaar.

De collectie is enorm groot, ruim 120 merken zijn leverbaar. Op de website vinden we niet minder dan 680 (!) hanglampen van Lamptwist, waaronder bijvoorbeeld de glazen hanglamp Awa van het Tjechische Brokis (foto 1).

 

Maar ook wandlampen (foto 2, Deer Head van Popup Lighting), staande/vloerlampen (foto 4, Oggetti Senza Tempo Shadow van Catellani & Smith), plafondlampen, spots, tafellampen (foto 4, Bon Jour Versailles van Flos en foto 5, Toy Moschino van Kartell) en bureaulampen (foto 6, L'amica van Martinelli Luce).

De lampen zijn in de webshop te filteren op basis van merk, designer en prijs.

Om te bekijken welke lampen het best bij het interieur past, biedt Lamptwist klanten gratis verzending & retour op alle bestellingen boven € 75 en de mogelijkheid om de lampen 30 dagen uit te proberen. Is de lamp niet naar wens, dan kan deze geretourneerd en wordt het aankoopbedrag teruggestort.

 

[sponsored artikel]Links

www.brokis.cz
www.catellanismith.com
www.flos.com
www.kartell.com
www.lamptwist.com/nl
www.martinelliluce.it
www.popuplighting.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, lifestyle-product, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, verlichting, licht, verlichting, kinderkamer, jeugdkamer, #brokis, #catellanismith, #flos, #kartell, #lamptwist, #martinelliluce, #popuplighting

Gerelateerd nieuws
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
 
Caboche plust
lees verder
Woonbranche luidt de noodklok
De Nederlandse woonbranche doet in een brief aan het kabinet een dringende oproep om de woonwinkels te heropenen. De orderportefeuilles zijn nagenoeg leeg en de branche dreigt ook niet in aanmerking te komen voor steunmaatregelen.
lees verder
De zes IMM trends voor 2021-22
Welke effecten heeft de coronapandemie op het interieur? Welke trends zijn van invloed op de ontwikkeling en productie van meubels? En welke impact hebben de maatschappelijke veranderingen op het consumentengedrag in de interieurmarkt?
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden