Design Tales naar Vyva Fabrics

Dinsdag 11 juni 2019

Op 20 juni opent agenturenbedrijf Design Tales een nieuwe showroom in haar nieuwe vestiging bij Vyva Fabrics in Amsterdam.
Design Tales naar Vyva Fabrics

Foto: pand van Vyva Fabrics van JM van Delft & Zn i.s.m. Willy Naessens Industriebouw en Dedato ontwerpers en architecten.

 

De officiële opening van de showroom van Design Tales, agent van verschillende merken waaronder Fredericia, Menu en Viccarbe, zal donderdag 20 juni van 16-21 uur plaatsvinden op de Tt Vasumweg 140 in Amsterdam Noord.

De showroom is gevestigd in het nieuwe hoofdkantoor van Vyva Fabrics dat hier in augustus 2018 is ingetrokken. Vooraf aanmelden bij joost@designtales.nl wordt gevraagd.

Vorig jaar was Design Tales met haar eigen merk Qliv nog te bewonderen op de DDD (Dutch Design Dock) in de Beursfabriek naast DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein. DDD zal dit jaar van 1-3 september worden gehouden, de Vakbeurs in DWI zal nog een dag langer geopend blijven.

Kortgeleden was Design Tales nog in het nieuws met nieuwe lampen van Tonone.Links

www.designtales.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.fredericia.com
www.menu.as
www.qliv.nl
www.tonone.com
www.viccarbe.com
www.vyvafabrics.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #designtales, #dwi, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #ddd, #dutchdesigndock, #fredericia, #menu, #menuas, #qliv, #tonone, #viccarbe

Gerelateerd nieuws
 
Zus Heldense Groep failliet
lees verder
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder
Data Proposte 2020 bekend
De data voor de 28e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2020 zijn bekend geworden.
lees verder
Spoga + Gafa eventprogramma
Spoga + gafa (1-3 september) biedt door themawerelden, lezingen, speciale evenementen en feesten meer dan alleen een vakbeurs. Een selectie uit het evenementprogramma van dit jaar.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden