Dekbed-Discounter verhuurt banken

Dinsdag 21 mei 2019

We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
Dekbed-Discounter verhuurt banken

Een jaar geleden begon Dekbed-Discounter met de verhuur van boxsprings, maar hier zijn nu dus banken aan toegevoegd. Het gaat hierbij om verschillende modellen, waarvan de goedkoopste 2,5 zits te huur is voor € 19,95 per maand. Dit loopt op tot € 59 voor de meeste luxe hoekbank. Levering, montage en onderhoud is gratis. Na een looptijd van vijf jaar kan de klant de bankt overnemen, of teruggeven.

 

Veel bedrijven merken dat de consument tegenwoordig liever betaalt voor gebruik, dan voor bezit. We hebben niet alleen meer een abonnement voor ons mobieltje, maar ook voor Netflix, een maaltijddienst, en we leasen een auto. Waarom dan geen bank of bed? Volgens Dekbed-Discounter huren ongeveer 11.000 klanten nu een boxspring, een klein deel van de 100.000 waar het bedrijf op hoopt.

 

Ook Ikea sprong in op deze trend. Zoals Interieurjournaal al schreef kunnen de bewoners van een complex in Amsterdam vier verschillende meubelpakketten huren. Deze kosten tussen € 19,95 en € 29,95 en de huurovereenkomst duurt twee jaar. Rekensommetje leert dat huurkoop nogal eens duurkoop kan zijn, zo heeft de goedkoopste bank van Dekbed-Discounter na vijf jaar € 1.197 huur gekost. Bij Ikea kost een meubelpakket van € 29,95 in twee jaar € 718,80, terwijl de meubels los € 636,79 kosten.Links

www.dekbeddiscounter.nl
www.ikea.be
www.ikea.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, boxspring, detail, retail, nachtrust, kussen, matras, tijk, boxsping, beddengoed, lakens, overtrek, bedtextiel, dekbedovertrek, dekbed, laken, kussen, sprei, bedmode, dekbed, kussen, huur, lease, verhuur, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project, restaurant, woninginrichting, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, meubel, duurzaam, circulair, recycle, duurzamer, #ikea, #dekbeddiscounter

Gerelateerd nieuws
Ruim 200 merken op jubilerend Incoda
De komende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) komende september in Gorinchem groeit. Meer dan 200 merken worden tijdens deze tiende editie gepresenteerd.
lees verder
Lynn voor Verilin
Lynn Helsmoortel is de nieuwe verkoopmedewerkster van linnenspecialist Verilin uit Heule.
lees verder
Online meubelbranche groeit door AR
Fonq lanceerde vorige maand een AR-app gelanceerd die het mogelijk maakt producten in eigen woonomgeving te bekijken. Dat zorgt voor een flinke groei in online conversie.
lees verder
 
Anti-snurk bed Auping
lees verder
Woninginrichting april weer prima!
De Nederlandse detailhandel heeft in april 2019 2,6% meer omzet geboekt dan in april 2018. De interieurbranche doet het zelfs veel beter!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden