Dekbed-Discounter verhuurt banken

Dinsdag 21 mei 2019

We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
Dekbed-Discounter verhuurt banken

Een jaar geleden begon Dekbed-Discounter met de verhuur van boxsprings, maar hier zijn nu dus banken aan toegevoegd. Het gaat hierbij om verschillende modellen, waarvan de goedkoopste 2,5 zits te huur is voor € 19,95 per maand. Dit loopt op tot € 59 voor de meeste luxe hoekbank. Levering, montage en onderhoud is gratis. Na een looptijd van vijf jaar kan de klant de bankt overnemen, of teruggeven.

 

Veel bedrijven merken dat de consument tegenwoordig liever betaalt voor gebruik, dan voor bezit. We hebben niet alleen meer een abonnement voor ons mobieltje, maar ook voor Netflix, een maaltijddienst, en we leasen een auto. Waarom dan geen bank of bed? Volgens Dekbed-Discounter huren ongeveer 11.000 klanten nu een boxspring, een klein deel van de 100.000 waar het bedrijf op hoopt.

 

Ook Ikea sprong in op deze trend. Zoals Interieurjournaal al schreef kunnen de bewoners van een complex in Amsterdam vier verschillende meubelpakketten huren. Deze kosten tussen € 19,95 en € 29,95 en de huurovereenkomst duurt twee jaar. Rekensommetje leert dat huurkoop nogal eens duurkoop kan zijn, zo heeft de goedkoopste bank van Dekbed-Discounter na vijf jaar € 1.197 huur gekost. Bij Ikea kost een meubelpakket van € 29,95 in twee jaar € 718,80, terwijl de meubels los € 636,79 kosten.Links

www.dekbeddiscounter.nl
www.ikea.be
www.ikea.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, boxspring, detail, retail, nachtrust, kussen, matras, tijk, boxsping, beddengoed, lakens, overtrek, bedtextiel, dekbedovertrek, dekbed, laken, kussen, sprei, bedmode, dekbed, kussen, huur, lease, verhuur, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project, restaurant, woninginrichting, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, meubel, duurzaam, circulair, recycle, duurzamer, #ikea, #dekbeddiscounter

Gerelateerd nieuws
Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co
De Duitse meubelfabrikant Kusch+Co introduceert een nieuwe soft seating serie. Deze modulaire zitmeubelserie is ontwerpen door de Keulse designstudio Kaschkasch en heet Creva soft.
lees verder
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Sanders neemt Artländer over
De Duitse beddenfabrikant Sanders.eu GmbH verwerft een meerderheidsbelang in het familiebedrijf Aro Artländer. Met deze stap houdt Sanders de aanvoer van dons in eigen handen.
lees verder
Afval uit paardenhouderij wordt stoel
Meubelontwerper Ruben van Megen lanceert deze zomer een bijzondere stoel. The Cord Connection is gemaakt van touw dat wordt gebruikt om hooi en stro samen te binden.
lees verder
Werking Somnox-slaaprobot betwijfeld
Verbetert de Somnox-slaaprobot van Auping je nachtrust echt? Somnox beweert in haar reclame van wel, maar geeft in een item van Radar Radio toe dat hier nog geen wetenschappelijk bewijs voor is.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden