Dekbed-Discounter verhuurt banken

Dinsdag 21 mei 2019

We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
Dekbed-Discounter verhuurt banken

Een jaar geleden begon Dekbed-Discounter met de verhuur van boxsprings, maar hier zijn nu dus banken aan toegevoegd. Het gaat hierbij om verschillende modellen, waarvan de goedkoopste 2,5 zits te huur is voor € 19,95 per maand. Dit loopt op tot € 59 voor de meeste luxe hoekbank. Levering, montage en onderhoud is gratis. Na een looptijd van vijf jaar kan de klant de bankt overnemen, of teruggeven.

 

Veel bedrijven merken dat de consument tegenwoordig liever betaalt voor gebruik, dan voor bezit. We hebben niet alleen meer een abonnement voor ons mobieltje, maar ook voor Netflix, een maaltijddienst, en we leasen een auto. Waarom dan geen bank of bed? Volgens Dekbed-Discounter huren ongeveer 11.000 klanten nu een boxspring, een klein deel van de 100.000 waar het bedrijf op hoopt.

 

Ook Ikea sprong in op deze trend. Zoals Interieurjournaal al schreef kunnen de bewoners van een complex in Amsterdam vier verschillende meubelpakketten huren. Deze kosten tussen € 19,95 en € 29,95 en de huurovereenkomst duurt twee jaar. Rekensommetje leert dat huurkoop nogal eens duurkoop kan zijn, zo heeft de goedkoopste bank van Dekbed-Discounter na vijf jaar € 1.197 huur gekost. Bij Ikea kost een meubelpakket van € 29,95 in twee jaar € 718,80, terwijl de meubels los € 636,79 kosten.Links

www.dekbeddiscounter.nl
www.ikea.be
www.ikea.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, boxspring, detail, retail, nachtrust, kussen, matras, tijk, boxsping, beddengoed, lakens, overtrek, bedtextiel, dekbedovertrek, dekbed, laken, kussen, sprei, bedmode, dekbed, kussen, huur, lease, verhuur, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project, restaurant, woninginrichting, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, meubel, duurzaam, circulair, recycle, duurzamer, #ikea, #dekbeddiscounter

Gerelateerd nieuws
 
Nieuws van Johanson Design
lees verder
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
 
Folclore colori
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
Van Manen failliet
Een van de interieurzaken in het Van Manen Woonthema Centrum op de Willem Dreeslaan 2 in Barneveld is afgelopen vrijdag failliet verklaard.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden