Zwaartafelen bij Max Verstappen

Maandag 20 mei 2019

Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Zwaartafelen bij Max Verstappen Zwaartafelen bij Max Verstappen

Zwaartafelen uit Amersfoort, eerder al in het nieuws met een picknicktafel van 800 kg, had een zeer bijzonder kunstwerk gemaakt waar in het massief houten tafelbad diverse bijzondere afbeeldingen zijn uitgehakt. De bekende formule 1 coureur Max Verstappen (foto 1 links) ontving de tafel van van directeur Aart van Meerveld, als dank voor zijn inspanningen voor de Stichting Zorgeloos Kind.

In het robuuste suarhouten tafelblad zijn de huidige Formule 1-auto en de logo’s van zijn raceteam Red Bull en persoonlijke sponsor Jumbo uitgehakt. Ook is de bekende Red Bull Ring in Oostenrijk afgebeeld, het racecircuit waar hij vorig jaar zijn eerste Formule 1 overwinning van dat seizoen behaalde. De uitgehakte en gegutste afbeeldingen zijn vervolgens overgoten met meerdere lagen epoxy, met als resultaat een spiegelglad, transparant tafelblad dat tenslotte op een zwartstalen onderstel is bevestigd.

Frank van Reij (foto 1, tweede van rechts), directeur en eigenaar van Zwaartafelen is zijn hele leven al Formule 1-gek en is niet alleen heel trots de tafel te hebben mogen maken maar ook op het eindresultaat. Hij hoopt dat de tafel bij Max thuis komt te staan.

 

Zie ook de video (3:27).Links

www.stichtingzorgelooskind.nl
www.zwaartafelen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, residentieel, kantoor, hospitality, meubel, tafel, stoel, bank, buiten, outdoor, tuin, terras, zandvoort, circuit, jumbo, #zwaartafelen, #maxverstappen, #formule1, #redbull, #stichtingzorgelooskind, #zorgelooskind, #jumbo, #hallojumbo, #jumbosupermarkten

Gerelateerd nieuws
Ruim 200 merken op jubilerend Incoda
De komende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) komende september in Gorinchem groeit. Meer dan 200 merken worden tijdens deze tiende editie gepresenteerd.
lees verder
Online meubelbranche groeit door AR
Fonq lanceerde vorige maand een AR-app gelanceerd die het mogelijk maakt producten in eigen woonomgeving te bekijken. Dat zorgt voor een flinke groei in online conversie.
lees verder
Woninginrichting april weer prima!
De Nederlandse detailhandel heeft in april 2019 2,6% meer omzet geboekt dan in april 2018. De interieurbranche doet het zelfs veel beter!
lees verder
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Minotti opent showroom bij Co van der Horst
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden