Zwaartafelen bij Max Verstappen

Maandag 20 mei 2019

Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Zwaartafelen bij Max Verstappen Zwaartafelen bij Max Verstappen

Zwaartafelen uit Amersfoort, eerder al in het nieuws met een picknicktafel van 800 kg, had een zeer bijzonder kunstwerk gemaakt waar in het massief houten tafelbad diverse bijzondere afbeeldingen zijn uitgehakt. De bekende formule 1 coureur Max Verstappen (foto 1 links) ontving de tafel van van directeur Aart van Meerveld, als dank voor zijn inspanningen voor de Stichting Zorgeloos Kind.

In het robuuste suarhouten tafelblad zijn de huidige Formule 1-auto en de logo’s van zijn raceteam Red Bull en persoonlijke sponsor Jumbo uitgehakt. Ook is de bekende Red Bull Ring in Oostenrijk afgebeeld, het racecircuit waar hij vorig jaar zijn eerste Formule 1 overwinning van dat seizoen behaalde. De uitgehakte en gegutste afbeeldingen zijn vervolgens overgoten met meerdere lagen epoxy, met als resultaat een spiegelglad, transparant tafelblad dat tenslotte op een zwartstalen onderstel is bevestigd.

Frank van Reij (foto 1, tweede van rechts), directeur en eigenaar van Zwaartafelen is zijn hele leven al Formule 1-gek en is niet alleen heel trots de tafel te hebben mogen maken maar ook op het eindresultaat. Hij hoopt dat de tafel bij Max thuis komt te staan.

 

Zie ook de video (3:27).Links

www.stichtingzorgelooskind.nl
www.zwaartafelen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, residentieel, kantoor, hospitality, meubel, tafel, stoel, bank, buiten, outdoor, tuin, terras, zandvoort, circuit, jumbo, #zwaartafelen, #maxverstappen, #formule1, #redbull, #stichtingzorgelooskind, #zorgelooskind, #jumbo, #hallojumbo, #jumbosupermarkten

Gerelateerd nieuws
Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co
De Duitse meubelfabrikant Kusch+Co introduceert een nieuwe soft seating serie. Deze modulaire zitmeubelserie is ontwerpen door de Keulse designstudio Kaschkasch en heet Creva soft.
lees verder
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Afval uit paardenhouderij wordt stoel
Meubelontwerper Ruben van Megen lanceert deze zomer een bijzondere stoel. The Cord Connection is gemaakt van touw dat wordt gebruikt om hooi en stro samen te binden.
lees verder
Ook woninginrichting juni feest!
De Nederlandse detailhandel heeft in juni 2019 2,8% meer omzet geboekt dan in juni 2018. De interieurbranche heeft het opnieuw zeer goed gedaan!
lees verder
 
Zus Heldense Groep failliet
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden