Zwaartafelen bij Max Verstappen

Maandag 20 mei 2019

Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Zwaartafelen bij Max Verstappen Zwaartafelen bij Max Verstappen

Zwaartafelen uit Amersfoort, eerder al in het nieuws met een picknicktafel van 800 kg, had een zeer bijzonder kunstwerk gemaakt waar in het massief houten tafelbad diverse bijzondere afbeeldingen zijn uitgehakt. De bekende formule 1 coureur Max Verstappen (foto 1 links) ontving de tafel van van directeur Aart van Meerveld, als dank voor zijn inspanningen voor de Stichting Zorgeloos Kind.

In het robuuste suarhouten tafelblad zijn de huidige Formule 1-auto en de logo’s van zijn raceteam Red Bull en persoonlijke sponsor Jumbo uitgehakt. Ook is de bekende Red Bull Ring in Oostenrijk afgebeeld, het racecircuit waar hij vorig jaar zijn eerste Formule 1 overwinning van dat seizoen behaalde. De uitgehakte en gegutste afbeeldingen zijn vervolgens overgoten met meerdere lagen epoxy, met als resultaat een spiegelglad, transparant tafelblad dat tenslotte op een zwartstalen onderstel is bevestigd.

Frank van Reij (foto 1, tweede van rechts), directeur en eigenaar van Zwaartafelen is zijn hele leven al Formule 1-gek en is niet alleen heel trots de tafel te hebben mogen maken maar ook op het eindresultaat. Hij hoopt dat de tafel bij Max thuis komt te staan.

 

Zie ook de video (3:27).Links

www.stichtingzorgelooskind.nl
www.zwaartafelen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, residentieel, kantoor, hospitality, meubel, tafel, stoel, bank, buiten, outdoor, tuin, terras, zandvoort, circuit, jumbo, #zwaartafelen, #maxverstappen, #formule1, #redbull, #stichtingzorgelooskind, #zorgelooskind, #jumbo, #hallojumbo, #jumbosupermarkten

Gerelateerd nieuws
 
Designroute Glue in Amsterdam
lees verder
Thea nieuw bij Fendi Outdoor
Fendi is een van de labels van de Italiaanse meubelfabrikant Luxury Living Group uit Forlž. Thea is een nieuwe telg in de Fendi Outdoor collectie.
lees verder
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden