Decospan: meer met fineer

Maandag 20 mei 2019

Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
Decospan: meer met fineer
Decospan: meer met fineer Decospan: meer met fineer

Interzum, de internationale vakbeurs voor leveranciers van de meubelindustrie en interieurinrichting vindt plaats van 21 - 24 mei. Decospan toont hier houten vloeren, lambriseringssystemen, akoestische producten, wand- en plafondpanelen, afgekante meubelonderdelen, houten balkjes en meer.

 

De basis waar Decospan mee werkt is steeds weer fineer: dun gesneden hout van 0,6mm. In de vloeren bestaat het aanbod uit meerlaags parket met een kern van berk multiplex en een toplaag tot 5,5 mm. Op Interzum tonen verschillende Decospan merken hun noviteiten. Van het merk Querkus (foto 3), is een exclusieve nieuwe oppervlaktebewerking voor zijn fineer van Europese eik te zien. Shinnoki (kant-en-klaren fineerplaten) toont een voorproefje van de nieuwe collectie voor 2021.

 

Helemaal nieuw is Woodcoustics (foto's 1 en 2) een programma akoestische fineerplaten, ontwikkeld in samenwerking met Triplaco.  Hiermee borduurt Decospan voor op de akoestische dempende panelen die Triplaco met Print Acoustics maakte. Om Woodcoustics te maken werd de know-how van Shinnoki aangewend om een 11-tal akoestische producten af te werken. Een mix van micro- en nanogeperforeerde, gegroefde en geboorde types.Links

www.decospan.com
www.interzum.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, meubelindustrie, meubelfabrikant, fineer, fineerplaten, lambrisering, wandpanelen, plafondpanelen, akoestiek, #Decospan, #Interzum, #Querkus, #Shinnoki, #Woodcoustics, #Triplaco, #printacoustics

Gerelateerd nieuws
Thea nieuw bij Fendi Outdoor
Fendi is een van de labels van de Italiaanse meubelfabrikant Luxury Living Group uit Forlž. Thea is een nieuwe telg in de Fendi Outdoor collectie.
lees verder
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder
Kuchschermen van glas
Nu de brandwerendheid van plexiglas ter discussie is gesteld is de vraag welke kuchschermen wel veilig zijn. Officecity heeft een antwoord.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden