Decospan: meer met fineer

Maandag 20 mei 2019

Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
Decospan: meer met fineer
Decospan: meer met fineer Decospan: meer met fineer

Interzum, de internationale vakbeurs voor leveranciers van de meubelindustrie en interieurinrichting vindt plaats van 21 - 24 mei. Decospan toont hier houten vloeren, lambriseringssystemen, akoestische producten, wand- en plafondpanelen, afgekante meubelonderdelen, houten balkjes en meer.

 

De basis waar Decospan mee werkt is steeds weer fineer: dun gesneden hout van 0,6mm. In de vloeren bestaat het aanbod uit meerlaags parket met een kern van berk multiplex en een toplaag tot 5,5 mm. Op Interzum tonen verschillende Decospan merken hun noviteiten. Van het merk Querkus (foto 3), is een exclusieve nieuwe oppervlaktebewerking voor zijn fineer van Europese eik te zien. Shinnoki (kant-en-klaren fineerplaten) toont een voorproefje van de nieuwe collectie voor 2021.

 

Helemaal nieuw is Woodcoustics (foto's 1 en 2) een programma akoestische fineerplaten, ontwikkeld in samenwerking met Triplaco.  Hiermee borduurt Decospan voor op de akoestische dempende panelen die Triplaco met Print Acoustics maakte. Om Woodcoustics te maken werd de know-how van Shinnoki aangewend om een 11-tal akoestische producten af te werken. Een mix van micro- en nanogeperforeerde, gegroefde en geboorde types.Links

www.decospan.com
www.interzum.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, meubelindustrie, meubelfabrikant, fineer, fineerplaten, lambrisering, wandpanelen, plafondpanelen, akoestiek, #Decospan, #Interzum, #Querkus, #Shinnoki, #Woodcoustics, #Triplaco, #printacoustics

Gerelateerd nieuws
Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co
De Duitse meubelfabrikant Kusch+Co introduceert een nieuwe soft seating serie. Deze modulaire zitmeubelserie is ontwerpen door de Keulse designstudio Kaschkasch en heet Creva soft.
lees verder
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Afval uit paardenhouderij wordt stoel
Meubelontwerper Ruben van Megen lanceert deze zomer een bijzondere stoel. The Cord Connection is gemaakt van touw dat wordt gebruikt om hooi en stro samen te binden.
lees verder
Nieuwe XPS ondervloeren Estillon
Ondervloerenspecialist Estillon lanceert twee nieuwe XPS foam ondervloeren. Volgens het bedrijf de ideale ondervloeren voor laminaat en klik-PVC vloeren.
lees verder
 
Zus Heldense Groep failliet
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden