City Gardening thema van Spoga

Dinsdag 21 mei 2019

Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
City Gardening thema van Spoga

Spoga biedt innovaties en inspiratie door een breed en diep aanbod. Dit aanbod is ingedeeld in thematische eilanden en speciale gebieden. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening. Volgens de organisatie gebeurt er namelijk vooral veel in de outdoorbranche in het stedelijke gebied.

 

City Gardening noemt de organisatie een mondiale megatrend. Steeds meer mensen wonen in de stad en zij hebben nog steeds behoefte aan hun eigen groene ruimte, waar ze kunnen ontspannen. Dit zijn ruimtes als kleine tuinen, balkons en dakterrassen. Hierbij hoort meubilair dat makkelijk te combineren en multifuctioneel is, samen met decoratieve elementen zoals tapijten, open haarden, vazen ​​of lantaarns.

 

Modulair loungemeubilair, dat kan worden samengesteld op basis van individuele wensen, is bijzonder geschikt voor in de stad. Deze meubels zijn gemaakt van uiterst weersbestendige en sneldrogende high-tech materialen, die functioneel zijn maar ook zacht zitcomfort en warme uitstraling creëren. Een andere trend is geweven textiel, zoals touwen en harnassen voor buitenmeubelen. Lichte meubelen zoals zitzakken en poefs ziet Spoga ook als trend.

 

Ook de tuinbranche heeft te maken bij een vergrijzende doelgroep. Deze doelgroep vraagt volgens de organisatie om lage en comfortabele meubelen, zoals de klassieke wingback stoelen, schommelstoelen of ligbedden. Voetsteunen of planken voor boeken en drankjes verhogen ook het comfort in de frisse lucht. Tot slot is Minimal chic  ook een van de trends. Dit is de trend van het weglaten. met het jubilerende Bauhaus als inspiratie. Hierbij horen strakke lijnen, slanke vormen, en een nadruk op felle kleuren.Links

www.spogagafa.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, trend, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #citygardening,

Gerelateerd nieuws
Lightmatters gaat lichtstudio's openen
In een interview met Twinkle magazine zegt Leon de Haas van Lightmatters dé verlichtingsspecialist van Nederland te willen worden. Om dit te bereiken wil Lightmatters online én met fysieke winkels werken, die omgebouwd worden tot lichtstudio's.
lees verder
Online meubelbranche groeit door AR
Fonq lanceerde vorige maand een AR-app gelanceerd die het mogelijk maakt producten in eigen woonomgeving te bekijken. Dat zorgt voor een flinke groei in online conversie.
lees verder
Innovatie en inspiratie op Showup
Op zondag 1 en maandag 2 september 2019 staat Expo Haarlemmermeer weer in het teken van Showup, de halfjaarlijkse beurs voor de home-, gifts- & kidsbranche.
lees verder
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Minotti opent showroom bij Co van der Horst
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden