City Gardening thema van Spoga

Dinsdag 21 mei 2019

Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
City Gardening thema van Spoga

Spoga biedt innovaties en inspiratie door een breed en diep aanbod. Dit aanbod is ingedeeld in thematische eilanden en speciale gebieden. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening. Volgens de organisatie gebeurt er namelijk vooral veel in de outdoorbranche in het stedelijke gebied.

 

City Gardening noemt de organisatie een mondiale megatrend. Steeds meer mensen wonen in de stad en zij hebben nog steeds behoefte aan hun eigen groene ruimte, waar ze kunnen ontspannen. Dit zijn ruimtes als kleine tuinen, balkons en dakterrassen. Hierbij hoort meubilair dat makkelijk te combineren en multifuctioneel is, samen met decoratieve elementen zoals tapijten, open haarden, vazen ​​of lantaarns.

 

Modulair loungemeubilair, dat kan worden samengesteld op basis van individuele wensen, is bijzonder geschikt voor in de stad. Deze meubels zijn gemaakt van uiterst weersbestendige en sneldrogende high-tech materialen, die functioneel zijn maar ook zacht zitcomfort en warme uitstraling creëren. Een andere trend is geweven textiel, zoals touwen en harnassen voor buitenmeubelen. Lichte meubelen zoals zitzakken en poefs ziet Spoga ook als trend.

 

Ook de tuinbranche heeft te maken bij een vergrijzende doelgroep. Deze doelgroep vraagt volgens de organisatie om lage en comfortabele meubelen, zoals de klassieke wingback stoelen, schommelstoelen of ligbedden. Voetsteunen of planken voor boeken en drankjes verhogen ook het comfort in de frisse lucht. Tot slot is Minimal chic  ook een van de trends. Dit is de trend van het weglaten. met het jubilerende Bauhaus als inspiratie. Hierbij horen strakke lijnen, slanke vormen, en een nadruk op felle kleuren.Links

www.spogagafa.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, trend, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #citygardening,

Gerelateerd nieuws
Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co
De Duitse meubelfabrikant Kusch+Co introduceert een nieuwe soft seating serie. Deze modulaire zitmeubelserie is ontwerpen door de Keulse designstudio Kaschkasch en heet Creva soft.
lees verder
Buitenlands design op Showup
Over minder dan twee weken vindt decoratiebeurs Showup plaats. Zondag 1 september en maandag 2 september wordt het event gehouden in Expo Haarlemmermeer. Naast Dutch Design zijn hier ook veel interessante buitenlandse merken te vinden.
lees verder
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Trendz staat voor de deur
Nog even en dan vindt de najaarseditie van Trendz plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Van 25 - 27 augustus zijn op decoratiebeurs weer volop nieuwe producten te vinden. Er is echter ook een uitgebreid programma van lezingen en presentaties.
lees verder
Afval uit paardenhouderij wordt stoel
Meubelontwerper Ruben van Megen lanceert deze zomer een bijzondere stoel. The Cord Connection is gemaakt van touw dat wordt gebruikt om hooi en stro samen te binden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden