Goethals naar Recor

Woensdag 22 mei 2019

Annick Goethals is na bijna 17 jaar gestopt met het promoten van Natuzzi en begin deze maand bij de Recor Group aan de slag gegaan.
Goethals naar Recor

Goethals was sales manager van Natuzzi sinds 2003, het laatste jaar in dienst van de verzelfstandigde agent Home Philosophies van Jan Mentens. Bij Recor, onder andere exposant van DWI (De Woonindustrie) Nieuwegein, Meubelbeurs Brussel en IMM Cologne, is zij als Sales manager Recor Home voor België en Luxemburg en Brand Concept Manager gestart.

Eerder in haar carrière werkte Annick onder meer voor Cosy Corner, Dominique Rigo en Emdeka.Links

www.natuzzi.com
www.recor.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, meubel, kindermeubel, bed, slaap, slapen, fauteuil, bank, zitmeubel, tafel, bureau, buro, draaistoel, stoel, werk, design, personalia, #natuzzi, #homephilosophies, #recor, #recorgroup, #meubelbeursbrussel, #mbb, #dewoonindustrie, #dwi, #woonindustrie, #immcologne

Gerelateerd nieuws
Thea nieuw bij Fendi Outdoor
Fendi is een van de labels van de Italiaanse meubelfabrikant Luxury Living Group uit Forlž. Thea is een nieuwe telg in de Fendi Outdoor collectie.
lees verder
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder
Kuchschermen van glas
Nu de brandwerendheid van plexiglas ter discussie is gesteld is de vraag welke kuchschermen wel veilig zijn. Officecity heeft een antwoord.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden