Goethals naar Recor

Woensdag 22 mei 2019

Annick Goethals is na bijna 17 jaar gestopt met het promoten van Natuzzi en begin deze maand bij de Recor Group aan de slag gegaan.
Goethals naar Recor

Goethals was sales manager van Natuzzi sinds 2003, het laatste jaar in dienst van de verzelfstandigde agent Home Philosophies van Jan Mentens. Bij Recor, onder andere exposant van DWI (De Woonindustrie) Nieuwegein, Meubelbeurs Brussel en IMM Cologne, is zij als Sales manager Recor Home voor België en Luxemburg en Brand Concept Manager gestart.

Eerder in haar carrière werkte Annick onder meer voor Cosy Corner, Dominique Rigo en Emdeka.Links

www.natuzzi.com
www.recor.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, meubel, kindermeubel, bed, slaap, slapen, fauteuil, bank, zitmeubel, tafel, bureau, buro, draaistoel, stoel, werk, design, personalia, #natuzzi, #homephilosophies, #recor, #recorgroup

Gerelateerd nieuws
Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co
De Duitse meubelfabrikant Kusch+Co introduceert een nieuwe soft seating serie. Deze modulaire zitmeubelserie is ontwerpen door de Keulse designstudio Kaschkasch en heet Creva soft.
lees verder
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Sanders neemt Artländer over
De Duitse beddenfabrikant Sanders.eu GmbH verwerft een meerderheidsbelang in het familiebedrijf Aro Artländer. Met deze stap houdt Sanders de aanvoer van dons in eigen handen.
lees verder
Afval uit paardenhouderij wordt stoel
Meubelontwerper Ruben van Megen lanceert deze zomer een bijzondere stoel. The Cord Connection is gemaakt van touw dat wordt gebruikt om hooi en stro samen te binden.
lees verder
Werking Somnox-slaaprobot betwijfeld
Verbetert de Somnox-slaaprobot van Auping je nachtrust echt? Somnox beweert in haar reclame van wel, maar geeft in een item van Radar Radio toe dat hier nog geen wetenschappelijk bewijs voor is.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden