Horrentraining bij Headlam

Woensdag 22 mei 2019

Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
Horrentraining bij Headlam

Headlam verkoopt sinds eind vorig jaar de horren van Multisol. Het is natuurlijk belangrijk om klanten goed te adviseren over de aankoop van een hor, daarom geeft de groothandel de komende tijd trainingen door het hele land. Ook geeft Headlam tot 31 mei nog 15% korting op alle horren.

 

Afhankelijk van de locatie start de training in de ochtend of middag. Het programma duurt twee uur en in die tijd komen allerlei onderwerpen aan bod. Zoals de introductie van de Multisol horren, de juiste hor bij elk type kozijn en de correcte manier van inmeten. Daarnaast is er natuurlijk ook de tijd om vragen te stellen. Na de training staan een hapje en een drankje klaar voor de deelnemers.

 

De trainingen vinden achtereenvolgens plaats in Zutphen, op 27 mei om 15.00, in Houten op 3 juni om 16.00, Rotterdam op 3 juni om 10.00 en Eindhoven op 17 juni om 10.00. Aanmelden kan via uw vertegenwoordiger, of mailing@headlam.nl.

 Links

www.headlam.nl
www.multisol.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, vloerbedekking, pvc, vinyl, stroken, plank, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, hor, horren, insectenwering, verkoop, confectie, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, naamswijziging, naamsverandering, Lethem Vergeer, Lethem-vergeer, Silvester, Interplan, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, haute couture, mode, design, horren, insectenwering, training, #headlam, #lifestylelnterior, #multisol

Gerelateerd nieuws
Intirio en Trendz Belgium stoppen
Easyfairs heeft begin deze week besloten om zowel Intirio als Trendz Belgium uit hun beursagenda te halen. Een lange traditie verdwijnt.
lees verder
Nieuwe collecties van Elitis
Élitis komt dit najaar met twee nieuwe stoffencollecties en vult een serie wandbekleding aan met nieuwe kleuren en panorama's.
lees verder
R+T naar Barcelona
In Barcelona vindt in 2020 voor het eerste APAExpo by R+T plaats. Hiermee versterkt R + T zijn positie op het gebied van deuren en poorten.
lees verder
 
NLXL ook in karpetten
lees verder
Pierre Frey tijdens Designweek Parijs
Tijdens de designweek in Parijs in september presenteerden designers, ontwerpers en fabrikanten hun creaties. Maison Pierre Frey leverde producten voor verschillende tentoonstellingen, verdeeld over Parijs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden