Horrentraining bij Headlam

Woensdag 22 mei 2019

Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
Horrentraining bij Headlam

Headlam verkoopt sinds eind vorig jaar de horren van Multisol. Het is natuurlijk belangrijk om klanten goed te adviseren over de aankoop van een hor, daarom geeft de groothandel de komende tijd trainingen door het hele land. Ook geeft Headlam tot 31 mei nog 15% korting op alle horren.

 

Afhankelijk van de locatie start de training in de ochtend of middag. Het programma duurt twee uur en in die tijd komen allerlei onderwerpen aan bod. Zoals de introductie van de Multisol horren, de juiste hor bij elk type kozijn en de correcte manier van inmeten. Daarnaast is er natuurlijk ook de tijd om vragen te stellen. Na de training staan een hapje en een drankje klaar voor de deelnemers.

 

De trainingen vinden achtereenvolgens plaats in Zutphen, op 27 mei om 15.00, in Houten op 3 juni om 16.00, Rotterdam op 3 juni om 10.00 en Eindhoven op 17 juni om 10.00. Aanmelden kan via uw vertegenwoordiger, of mailing@headlam.nl.

 Links

www.headlam.nl
www.multisol.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, vloerbedekking, pvc, vinyl, stroken, plank, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, hor, horren, insectenwering, verkoop, confectie, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, naamswijziging, naamsverandering, Lethem Vergeer, Lethem-vergeer, Silvester, Interplan, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, haute couture, mode, design, horren, insectenwering, training, #headlam, #lifestylelnterior, #multisol

Gerelateerd nieuws
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder
Data Proposte 2020 bekend
De data voor de 28e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2020 zijn bekend geworden.
lees verder
Luxury Decor Floors failliet
Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
lees verder
Luxaflex vult collecties aan
Luxaflex introduceert in september meerdere collecties: nieuwe houten jaloezieën, rolgordijnen en Duette Shades.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden