Horrentraining bij Headlam

Woensdag 22 mei 2019

Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
Horrentraining bij Headlam

Headlam verkoopt sinds eind vorig jaar de horren van Multisol. Het is natuurlijk belangrijk om klanten goed te adviseren over de aankoop van een hor, daarom geeft de groothandel de komende tijd trainingen door het hele land. Ook geeft Headlam tot 31 mei nog 15% korting op alle horren.

 

Afhankelijk van de locatie start de training in de ochtend of middag. Het programma duurt twee uur en in die tijd komen allerlei onderwerpen aan bod. Zoals de introductie van de Multisol horren, de juiste hor bij elk type kozijn en de correcte manier van inmeten. Daarnaast is er natuurlijk ook de tijd om vragen te stellen. Na de training staan een hapje en een drankje klaar voor de deelnemers.

 

De trainingen vinden achtereenvolgens plaats in Zutphen, op 27 mei om 15.00, in Houten op 3 juni om 16.00, Rotterdam op 3 juni om 10.00 en Eindhoven op 17 juni om 10.00. Aanmelden kan via uw vertegenwoordiger, of mailing@headlam.nl.

 Links

www.headlam.nl
www.multisol.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, vloerbedekking, pvc, vinyl, stroken, plank, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, hor, horren, insectenwering, verkoop, confectie, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, naamswijziging, naamsverandering, Lethem Vergeer, Lethem-vergeer, Silvester, Interplan, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, haute couture, mode, design, horren, insectenwering, training, #headlam, #lifestylelnterior, #multisol

Gerelateerd nieuws
Nieuwe directeur Forest
Er is een nieuwe algemeen directeur aangesteld bij de internationale tak van gordijnrailspecialist Forest uit Deventer.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
 
Li omarmt Animisme
lees verder
Frans linnen uit Amsterdam
Étoffe Unique, een linnenmerk dat voor de Corona crisis op de Amsterdamse Noordermarkt te vinden was, heeft nu ook een online outlet. Ondernemer Evert Groot wil zo toch zijn klanten bereiken. Ook heeft hij een atelier in Amsterdam Noord, waar stylisten en architecten van harte welkom zijn.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden