Horrentraining bij Headlam

Woensdag 22 mei 2019

Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
Horrentraining bij Headlam

Headlam verkoopt sinds eind vorig jaar de horren van Multisol. Het is natuurlijk belangrijk om klanten goed te adviseren over de aankoop van een hor, daarom geeft de groothandel de komende tijd trainingen door het hele land. Ook geeft Headlam tot 31 mei nog 15% korting op alle horren.

 

Afhankelijk van de locatie start de training in de ochtend of middag. Het programma duurt twee uur en in die tijd komen allerlei onderwerpen aan bod. Zoals de introductie van de Multisol horren, de juiste hor bij elk type kozijn en de correcte manier van inmeten. Daarnaast is er natuurlijk ook de tijd om vragen te stellen. Na de training staan een hapje en een drankje klaar voor de deelnemers.

 

De trainingen vinden achtereenvolgens plaats in Zutphen, op 27 mei om 15.00, in Houten op 3 juni om 16.00, Rotterdam op 3 juni om 10.00 en Eindhoven op 17 juni om 10.00. Aanmelden kan via uw vertegenwoordiger, of mailing@headlam.nl.

 Links

www.headlam.nl
www.multisol.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, vloerbedekking, pvc, vinyl, stroken, plank, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, hor, horren, insectenwering, verkoop, confectie, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, naamswijziging, naamsverandering, Lethem Vergeer, Lethem-vergeer, Silvester, Interplan, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, haute couture, mode, design, horren, insectenwering, training, #headlam, #lifestylelnterior, #multisol

Gerelateerd nieuws
 
Mart Visser stoffencollectie uitgebreid
lees verder
Ruim 200 merken op jubilerend Incoda
De komende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) komende september in Gorinchem groeit. Meer dan 200 merken worden tijdens deze tiende editie gepresenteerd.
lees verder
Lynn voor Verilin
Lynn Helsmoortel is de nieuwe verkoopmedewerkster van linnenspecialist Verilin uit Heule.
lees verder
Innovatie en inspiratie op Showup
Op zondag 1 en maandag 2 september 2019 staat Expo Haarlemmermeer weer in het teken van Showup, de halfjaarlijkse beurs voor de home-, gifts- & kidsbranche.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden