Trendz kondigt sprekers aan

Donderdag 23 mei 2019

Na een succesvolle introductie tijdens de voorjaarseditie introduceert Easyfairs opnieuw workshops en presentaties tijdens Trendz Najaar 2019. De eerste sprekers zijn nu bekend.
Trendz kondigt sprekers aan

Op de vernieuwde bovenverdieping van de Evenementenhal in Gorinchem komt de Trendz Experience. Hier kan de bezoeker interactieve sessies en workshops bijwonen. Op het programma: Een bloemenproeverij door Anna Koster van Floral Touch en de Irresistable woontrends sessie van Aafje Nijman van InRetail en Bureau Nijman + van Haaster. Voor bloemisten, bloemstylisten en tuincentra is hier elke beursdag een ondernemersborrel op het Bloem & Blad Ondernemersplein.

 

Op de benedenverdieping worden presentaties gegeven in het Trendz Café.

Onder meer door Mark Zwartkruis, schrijver en social media expert bij Trendline Magazine. Hij geeft tips over het omgaan met Social media.

Trendresearcher Gaby van Gestel (foto) geeft een lezing over de retailtrends van de toekomst.

De derde spreker is Angela van Dongen, Formule Manager Hubo & Decorette bij Euretco. Deze lente werd bij Hubo Zutphen de eerste Hubo HOMED geopend, het nieuwe shop-in-shop concept binnen de woningtextiel branche voor doe-het-zelf ondernemers. Is de bouwmarkt hiermee de nieuwe interieurwinkel? Waarom ontwikkelt de markt zich deze kant op? Angela van Dongen deelt haar visie op maandag 26 augustus, van 14.45 tot 15.30.

 

Alle presentaties en workshops in Trendz Experience en Trendz Café zijn gratis te bezoeken tijdens Trendz Najaar 2019, van 25 - 27 augustus 2019 in Evenementenhal Gorinchem.Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.trendz-najaar.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #trendz, #trendzgorinchem, #trendznajaargorinchem, #kennisplein

Gerelateerd nieuws
Bebob en Vloerenschuur failliet
Ondanks de aanhoudende goede omzetcijfers in de interieurbranche zijn er soms toch retailers die het helaas niet redden. Zoals recent Bebob en Vloerenschuur.
lees verder
Trendz meer voor bloemist
De komende voorjaarseditie van de decoratiebeurs Trendz gaat zich meer richten op het bloemen/planten/tuincentra-segment.
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Object laatste keer in Haka
lees verder
Woonconcept Spektakel
Nederland is een bijzondere woonwinkel rijker: Spektakel. Het woonconcept van Jeroen Speksnijder combineert vintage, nieuw, art, Scandinavisch design, blingbling en een vleugje entertainment.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden