Trendz kondigt sprekers aan

Donderdag 23 mei 2019

Na een succesvolle introductie tijdens de voorjaarseditie introduceert Easyfairs opnieuw workshops en presentaties tijdens Trendz Najaar 2019. De eerste sprekers zijn nu bekend.
Trendz kondigt sprekers aan

Op de vernieuwde bovenverdieping van de Evenementenhal in Gorinchem komt de Trendz Experience. Hier kan de bezoeker interactieve sessies en workshops bijwonen. Op het programma: Een bloemenproeverij door Anna Koster van Floral Touch en de Irresistable woontrends sessie van Aafje Nijman van InRetail en Bureau Nijman + van Haaster. Voor bloemisten, bloemstylisten en tuincentra is hier elke beursdag een ondernemersborrel op het Bloem & Blad Ondernemersplein.

 

Op de benedenverdieping worden presentaties gegeven in het Trendz Café.

Onder meer door Mark Zwartkruis, schrijver en social media expert bij Trendline Magazine. Hij geeft tips over het omgaan met Social media.

Trendresearcher Gaby van Gestel (foto) geeft een lezing over de retailtrends van de toekomst.

De derde spreker is Angela van Dongen, Formule Manager Hubo & Decorette bij Euretco. Deze lente werd bij Hubo Zutphen de eerste Hubo HOMED geopend, het nieuwe shop-in-shop concept binnen de woningtextiel branche voor doe-het-zelf ondernemers. Is de bouwmarkt hiermee de nieuwe interieurwinkel? Waarom ontwikkelt de markt zich deze kant op? Angela van Dongen deelt haar visie op maandag 26 augustus, van 14.45 tot 15.30.

 

Alle presentaties en workshops in Trendz Experience en Trendz Café zijn gratis te bezoeken tijdens Trendz Najaar 2019, van 25 - 27 augustus 2019 in Evenementenhal Gorinchem.Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.trendz-najaar.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #trendz, #trendzgorinchem, #trendznajaargorinchem, #kennisplein

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday Ún de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
Spoga groeit door
De outdoorbeurs Spoga + gafa sloot vorige week af na drie succesvolle beursdagen met opnieuw groei.
lees verder
Interieuromzet Q2 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het tweede kwartaal van 2019 2,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. De interieurbranche het doet wederom ruimschoots beter.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden