Botanisch beton

Maandag 08 juli 2024

GeÔnspireerd door de tijdloze schoonheid van natuursteen ontwikkelde het designteam van Quick-Step de laminaat collectie Muse.
Botanisch beton
Botanisch beton Botanisch beton Botanisch beton

De Muse collectie combineert de look van natuursteen met alle voordelen van laminaat. Het handige Uniclic-systeem maakt voegwerk overbodig, waardoor een laminaat vloer eenvoudig zelf gelegd kan worden. Dankzij de bestendigheid tegen water, vlekken en krassen zijn de tegels bijzonder gemakkelijk in onderhoud en ideaal voor een huis waarin intens geleefd wordt.

 

Symbolische blikvanger in de Muse-collectie is‘botanisch beton’: delicate dessins van wildbloemen gevangen in de harde wereld van beton. Het resultaat is een vloer met een terrazzo-effect waarin je de echte bloemetjes ziet, die zowel past in een minimalistisch als in een eclectisch interieur. 

 

In totaal bevat de collectie elf authentiek ogende decors met de look van natuursteen. Bijvoorbeeld blauwsteen, landelijke zandsteen of puristische kalksteen. Maar ook grijze en zwarte leisteen en warme terracotadessins.


Een laminaatvloer is volgens Unilin, de fabrikant van het Quick-Step label, een duurzame keuze omdat het gebruik maakt van herwonnen hout dat ingezameld wordt bij zagerijen en via processen uit duurzaam bosbeheer en wegenonderhoud. Hout dat anders verbrand of vernietigd zou worden, krijgt hierdoor een nieuw lang leven als laminaatvloer.Links

www.quick-step.nl

Tags

nieuws, interieur, laminaatvloer, klikvloer, collectie, blikvanger, natuursteen, laminaat, look, design, tegels, onderhoud, waterbestendigheid, minimalistisch, eclectisch, kalksteen, zandsteen, blauwsteen, terracotta, duurzaam, inzameling, recycling, #uniclic, #quickstep, #unilin

Gerelateerd nieuws
Mogelijke overname Carpetright UK
Tapi wil Carpetright UK overnemen nadat dit bedrijf in grote financiŽle problemen is gekomen.
lees verder
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Groei Kijk op Gordijnen
De franchiseformule Kijk op Gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder
 
Creatief eindexamen
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden