Bankroet Kelder Slaapkamers

Donderdag 22 oktober 2020

Op 21 oktober is Kelder Slaapkamers & Woninginrichting uit Nijverdal failliet verklaard door de rechtbank in Overijssel.
Bankroet Kelder Slaapkamers

Kelder Slaapkamers & Woninginrichting is opgericht in 2009 en had volgens de Kamer van Koophandel vijf mensen in dienst. Het bedrijf werd geleid door Kelder senior. Volgens Kelder junior, die samen met zijn vrouw zelf een eigen zaak in Raalte - Kelder Slaapkamers - heeft, is het faillissement te wijten aan de afnemende gezondheid van zijn vader.

In een poging om te stoppen met het bedrijf is met de verhuurder van het pand in Nijverdal blijkbaar tevergeefs getracht tot een afkoopsom te komen. Hierdoor zag Kelder geen andere uitweg dan de boeken neer te leggen.

Het pand (2.565 m²) aan de Einsteinweg 11 (foto; website Vbo) wordt inmiddels al te huur aan geboden via Uniek Bedrijfsmakelaars in Enter voor € 85 p/m²/jaar.Links

www.kelderslaapkamers.nl
www.uniekmakelaars.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, detail, retail, nachtrust, keten, winkelketen, economie, resultaat, winst, omzet, verkoop, overname, failliet, faillissement, faling, boeken neerleggen, insolventie, bankroet, doorstart, herstart, 08209481, kelder slaapkamers & woninginrichting, #kelderslaapkamers, #uniekmakelaars

Gerelateerd nieuws
Warmte in de slaapkamer
Opgewekt en warm, dat is volgens De Witte Litaer (DWL) de nieuwe kleurentrend voor slaapkamers. Het zorgt voor een intieme sfeer als je naar bed gaat en je staat er ’s ochtends energiek mee op.
lees verder
 
Salone Milaan weer later
lees verder
De rollen van een bank
Furnea is een ruim geassorteerde meubelwinkel die naast naast meubelen ook bedden, verlichting, accessoires en karpetten verkoopt, maar ook vloeren legt. Hoe kies je een goed assortiment.
lees verder
Nieuw bed Pure
Beddenmaker Loof maakt naar eigen zeggen duurzame houten bedden in Nederland en heeft nu een nieuw model in de collectie.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden