HQ Karpetten

Donderdag 22 oktober 2020

Vloeren- en deurmattenspecialist Hamat uit Genemuiden heeft nieuwe karpetten ge´ntroduceerd: de HQ Devotion collectie.
HQ Karpetten

De HQ Devotion collectie van Hamat bestaat uit zes luxe kwaliteiten met in totaal maar liefst achttien kleuren. De karpetten zijn leverbaar in verschillende afmetingen en ook op maat te bestellen.

Op de foto is het karpet HQ Tara kleur 411 Azure gecombineerd met de HQ Pure 904 visgraat PVC vloer uit de HQ Identity collectie te zien.

De karpetten zijn gemaakt van 35% wol/35% viscose/30% katoen en hebben een gewicht van ca. 3.900 gr/m². Leverbare circa maten: 160×230 en 200×290 cm, maatwerk (ssp) is mogelijk maximaal tot 400x600 cm.

 Links

www.hamat.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, deurmat, vloer, floor, flooring, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kleed, maatwerk, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, visgraat, grossier, groothandel, leverancier, #hamat, #devotion, #hqdevotion, #tara, #hqtara

Gerelateerd nieuws
 
Salone Milaan weer later
lees verder
De rollen van een bank
Furnea is een ruim geassorteerde meubelwinkel die naast naast meubelen ook bedden, verlichting, accessoires en karpetten verkoopt, maar ook vloeren legt. Hoe kies je een goed assortiment.
lees verder
Cyberaanval Headlam
De Headlam Group Plc is helaas slachtoffer geworden van een cyberaanval. Hierbij werden bepaalde backofficesystemen in kantoren in het VK en Nederland getroffen. Inmiddels is uitgebreid onderzoek gaande om de oorzaak en impact hiervan te achterhalen.
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
PPC Nieuwegein
In de zomer van 2021 verwacht de Plinten & Profielen Centrale (PPC) een zesde filiaal te openen in NIeuwegein.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden