Luxaflex vernieuwt Silhouette Shades

Vrijdag 23 oktober 2020

Luxaflex heeft zijn collectie Silhouette Shades opgefrist en uitgebreid. Onder meer de nieuwe Silhouette Shades Clearview is nieuw. Dankzij de subtiele stof is er extra helder zicht naar buiten, terwijl het interieur beschermd wordt tegen uv-straling.
Luxaflex vernieuwt Silhouette Shades
Luxaflex vernieuwt Silhouette Shades Luxaflex vernieuwt Silhouette Shades

De basiscollectie van Silhouette Shades van Luxaflex wordt gekenmerkt door exclusieve stoffen en zachte lichtfiltering. Bij de nieuwe stof Clearview ligt de focus juist op een heldere doorkijk naar buiten en het beschermen van vloeren, meubels en kunstwerken tegen uv-straling.

 

Silhouette Shades Clearview bestaan, afhankelijk van de stof en kleur, uit een ragfijne witte voorkant en een zeer transparante voile aan de achterzijde. De kenmerkende lamellen kunnen subtiel tuimelen, waardoor zonlicht door de ruimte wordt verspreid. Hiermee creëert de binnenzonwering een kristalhelder uitzicht door het raam. De collectie wordt standaard geleverd met het koordloze en kindvriendelijke en Smartcord-bediening, maar ook Literise, een eindloos koord, is mogelijk. Er is keuze uit de nieuw toegevoegde 50 mm brede lamellen voor kleine tot middelgrote ramen en de reeds bestaande 75 mm lamellen voor extra grote ramen in verschillende commerciële tinten.

 

De Silhouette Shade kunnen ook worden gekoppeld aan het slimme bedieningssysteem Powerview Automation. Hiermee is de raamdecoratie bedienbaar vanaf een smartphone, Pebble Remote of via een stemassistent.Links

www.artex.hde.nl
www.luxaflex.be
www.luxaflex.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, plissé, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijn, buitenzonwering, terras, outdoor, overkapping, automatisering, domotica, #luxaflex, #silhoutteshades

Gerelateerd nieuws
 
Salone Milaan weer later
lees verder
Indiase warmte Designers Guild
Volgens de leverancier van interieurstoffen en wandbekleding Designers Guild vieren de nieuwe Minakari collecties de warmte van India.
lees verder
Cyberaanval Headlam
De Headlam Group Plc is helaas slachtoffer geworden van een cyberaanval. Hierbij werden bepaalde backofficesystemen in kantoren in het VK en Nederland getroffen. Inmiddels is uitgebreid onderzoek gaande om de oorzaak en impact hiervan te achterhalen.
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
 
Doorpaper van Instabilelab
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden